"Мальме" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 21 жовтня

Поділитися
"Мальме" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 21 жовтня "Шахтар" ще не забивав на груповому етапі © ФК Шахтер
Донецький клуб спробує набрати перші очки на груповому етапі ЛЧ в Швеції.

В третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" на виїзді зіграє зі шведським "Мальме". Поєдинок розпочнеться о 21.45.

"Гірники", як і "Мальме", у стартових двох турах не набрали жодного очка і не забили жодного м'яча. "Шахтар" був розгромлений спершу "Реалом" (0:4), а потім і ПСЖ (0:3). "Мальме" ж програв фаворитам групи з більш скромним рахунком - двічі по 0:2.

Тому якщо "Шахтар" хоче продовжити виступи в єврокубках навесні (хоча б у Лізі Європи), "гірникам" потрібно домагатися позитивних результатів у матчах проти "Мальме" і залишати шведів позаду себе у турнірній таблиці.

Мірча Луческу, який проведе свій сотий матч у рамках Ліги чемпіонів, перед грою зазначив, що команда, яка виграє два найближчих матчі, зможе навіть думати про вихід з групи. А наставник "Мальме" Оге Харейде сказав наступне: "Шахтар" - це хороша команда, яка діє на високих швидкостях і може грати як в прямолінійній манері, так і в комбінаційній, роблячи ставку на володіння м'ячем. Донеччани атакують приблизно однаково і часом надто розкриваються. У цьому може бути наш шанс".

"Шахтар" підходить до цієї зустрічі в гарному настрої. У попередньому турі української Прем'єр-ліги "гірники" на виїзді обіграли "Динамо" з рахунком 3:0, що повинно додати команді впевненості у своїх силах. "Мальме" на внутрішній арені зіграв аналогічним чином, правда, обігравши з рахунком 3:0 команду з нижньої частини таблиці - "Кальмар".

Зазначимо, що шведи досить сильно грають вдома - поразка від "Реала" стала першою для "Мальме" у 13 останніх домашніх матчах.

"Мальме" - "Шахтар"

Середа, 21 жовтня, Мальме, "Мальме Нью Стедіум", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Футбол 1" і "Україна"

Орієнтовні склади

"Мальме": Віланд, Тіннерхольм, Бенгтссон, Арнасон, Конате, Родіч, Аду, Левицькі, Бергет, Розенберг, Джурджич.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Бернард, Алекс Тейшейра, Гладкий.

Не зіграють: Молінс, Азінович, Карвальо, Йотун - Шевчук, Тайсон, Малишев

Арбітр - Тасос Сидиропулос (Греція)

Читайте також: Луческу незадоволений Шевчуком і чекає атакуючого "Мальме"

Нагадаємо, букмекери вважають "гірників" фаворитами зустрічі. Коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" - 1,80, тоді як на перемогу господарів поля - 4,50. Лише трохи більш ймовірним, ніж тріумф шведів, оцінюється нічийний результат - 3,70.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі