"Мальме" пощастило, що матч закінчився лише з рахунком 4:0 - Луческу

Поділитися
"Мальме" пощастило, що матч закінчився лише з рахунком 4:0 - Луческу Луческу залишився незадоволений суддівством © ФК Шахтер
Головні тренери "Шахтаря" і "Мальме" прокоментували результат матчу у Львові.

В рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" у Львові розгромив "Мальме" - 4:0. Головний тренер "гірників" Мірча Луческу вважає, що рахунок у цьому матчі міг бути і більшим.

"Мальме" має бути задоволений, що матч закінчився лише з рахунком 4:0, - могло бути набагато більше. В кінці першого тайму я подивився на табло: було 17 небезпечних моментів, ударів в бік воріт. Ми довели, що у футбол грають не тільки довгими передачами, як це робить "Мальме", але і низом - швидко і технічно", - наводить слова Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Також головний тренер "гірників" залишився незадоволений суддівством: "Дуже видовищна гра, яка подобалася публіці, переривалася якимись незрозумілими свистками. Але головне, що мене засмучує: два провідних футболіста - Кучер і Срна - отримали зовсім непотрібні картки, яких не було! І тепер вони пропустять матч з "Реалом". Даріо дали картку нібито за симуляцію, хоча там був стовідсотковий пенальті. Кучер нібито зіграв рукою... Я впевнений, таке суддівство тільки проти команд нашого рівня. Сто відсотків: проти "Реала" цих карток не було б".

Не забув Луческу після свого коментаря про "деякою мірою нейтральне полі" все ж подякувати львівським вболівальникам: "Була дуже хороша підтримка вболівальників. Не очікував, що так багато людей прийде сьогодні на матч. Хотілося б подякувати за підтримку, за те, що прийшли повболівати за нас".

А головний тренер "Мальме" Оге Харейде підкреслив, що на цей раз його план на гру не спрацював: "Він не спрацював тому, що наші футболісти на цей раз виглядали недостатньо агресивно, не витримали темп, а також не змогли зіграти компактно, допускали розриви між лініями. Крім того, не вдалося нормально контролювати м'яч в певні моменти. Але не забувайте, що "Шахтар" - це дуже хороша команда!".

Читайте також: Луческу заявив про неможливість боротися з "Реалом" і ПСЖ, Блан похвалив захист

Нагадаємо, у "Шахтаря" і "Мальме" по 3 очки після чотирьох турів, але "гірники" випереджають шведів завдяки кращій різниці м'ячів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі