МакГрегор може відвідати бійцівський турнір в Києві

Поділитися
МакГрегор може відвідати бійцівський турнір в Києві МакГрегор може приїхати в Київ заради підтримки друзів на турнірі WWFC © boxing-mma.com
Легенда UFC має намір приїхати до столиці України.

Зірковий боєць UFC Конор МакГрегор (21-4) у квітні може приїхати на бійцівський турнір серії WWFC, який відбудеться в київському "Палаці спорту", повідомляє WWFC.ua.

Ірландець Блейн О'Дрісколл з команди "SBG Ireland" буде битися проти киянина Теймура Рагімова, а ще один представник команди МакГрегора Микола Гроздєв битиметься з Едуардом Лазаровичем.

Повідомляється, що О'Дрісколл є одним із спаринг-партнерів МакГрегора, через що Конор може приїхати на турнір заради підтримки друзів.

Нагадаємо, восени минулого року Конор МакГрегор поступився у четвертому раунді задушливим прийомом Хабібу Нурмагомедову (27-0), який зберіг титул чемпіона в легкій вазі. Після поєдинку за межами октагона зав'язалася величезна бійка.

Пізніше Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. МакГрегор отримав дискваліфікацію на 6 місяців і був оштрафований на 50 тисяч доларів.

Раніше стало відомо, коли відбудеться реванш МакГрегора і Нурмагомедова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі