Луїс Адріано зіграв проти Калініча, Фернандо відзначився красивим штрафним в Італії

Поділитися
Луїс Адріано зіграв проти Калініча, Фернандо відзначився красивим штрафним в Італії Адріано поки не адаптувався в "Мілані" © AC Milan
Вже екс-лідери українських клубів дебютували в Серії А.

Цього літа з чемпіонату України до Італії переїхали відразу три футболісти: форвард "Шахтаря" Луїс Адріано перейшов у "Мілан", його колега по амплуа Нікола Калініч був проданий "Дніпром" в Фіорентину", а ще один гравець команди Мірчі Луческу Фернандо відправився в "Сампдорію".

Всі троє зіграли в першому турі нового сезону Серії А. Причому Адріано і Калинич зустрілися між собою. "Фіорентина" на домашній арені приймала "Мілан", а Калініч і Адріано провели матч без замін. Гості поступилися з рахунком 0:2, а бразилець виглядав дуже блякло і не здійснив жодної корисної дії за 90 хвилин гри.

Що стосується Калініча, то хорват створив кілька небезпечних моментів, багато працював без м'яча і заробив вилучення гравця "Мілана", який порушив правила на колишньому лідері "Дніпра" наприкінці першого тайму.

Найбільш яскраво провів перший матч в Італії Фернандо. Бразильський півзахисник також без замін відіграв за "Сампдорію" проти новачка турніру "Карпі", записавши на свій рахунок красивий гол зі штрафного, який став п'ятим для його команди в цій зустрічі.

Нагадаємо, що "Шахтар" в минуле міжсезоння також продав Дугласа Кости в "Баварію", а "Дніпро" відпустив Євгена Коноплянку у "Севілью", а Джабу Канкаву - у французький "Реймс".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі