Луїс Адріано став гравцем "Мілана"

Поділитися
Луїс Адріано став гравцем "Мілана" Луїс Адріано все-таки пішов з "Шахтаря" © AC Milan
Італійський клуб за 8 мільйонів євро купив форварда "Шахтаря".

Італійський "Мілан" офіційно оголосив про придбання форварда "Шахтаря" Луїса Адріано. Контракт з футболістом укладено до 2020 року, а сума трансферу склала 8 млн євро.

"Своєю грою, самовіддачею і характером він заслужив щиру любов і справжню повагу вболівальників. Хочу подякувати Луїсу за роки, проведені в "Шахтарі", і бажаю удачі і успіхів у його подальшій кар'єрі", – написав у Facebook генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Бразильський нападник виступав за "Шахтар" з 2007 року. За цей час Адріано провів 266 матчів, забив 128 м'ячів і став кращим бомбардиром в історії донецького клубу. Разом з "гірниками" бразилець завоював 16 титулів, зумівши відзначитися у переможному фіналі Кубку УЄФА проти "Вердера".

Нагадаємо, що контракт Адріано з "Шахтарем" закінчувався в цьому році, а тому "гірники", не зумівши домовитися з футболістом про продовження угоди, заявляли про бажання продати його. Раніше підписати форварда намагався еміратський "Аль-Ахлі", клуби вже досягли домовленості, але гравець не захотів переїжджати до ОАЕ.

Додамо, що вчора, 1 липня, "Шахтар" продав в "Баварію" Дугласа Косту. Також "гірники" відпустили Ілсіньо, який став вільним агентом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі