Лучкевич та Коваленко зіграють за збірну на чемпіонаті Європи U-19

Поділитися
Лучкевич та Коваленко зіграють за збірну на чемпіонаті Європи U-19 Збірна України U-19 © ФФУ
У понеділок українська збірна стартує на європейському форумі.

6 липня в Греції стартує чемпіонат Європи серед юнаків віком до 19 років. Українська команда під керівництвом екс-гравця київського "Динамо" Олександра Головка на груповій стадії зіграє з греками, австрійцями і французами.

Головний тренер юнацької збірної оголосив склад, який буде боротися за медалі чемпіонату. Відзначимо, що в списку гравців, які поїхали в Грецію, є фіналіст Ліги Європи у складі "Дніпра" Валерій Лучкевич, а також кращий бомбардир чемпіонату світу U-20 Віктор Коваленко. Також у складі є один легіонер - Олександр Зінченко, який виступає за російську "Уфу". Не зміг потрапити до заявки гравець "Карпат" Мар'ян Швед, який травмувався перед чемпіонатом.

Воротарі: Вадим Солдатенко ("Динамо"), Олег Мозіль ("Карпати").

Захисники: Ігор Кірюханцев, Микола Матвієнко (обидва - "Шахтар"), Богдан Михайліченко, Павло Лук'янчук, Олександр Осман (усі - "Динамо"), Іван Зотько ("Металіст"), Валерій Лучкевич ("Дніпро").

Півзахисники: Бека Вачіберадзе, Денис Арендарук, Олександр Зубков, Віктор Коваленко (усі – "Шахтар"), Віктор Циганков ("Динамо"), Дмитро Кльоц ("Карпати"), Олександр Зінченко ("Уфа", Росія).

Нападники: Артем Бєсєдін ("Динамо"), Андрій Борячук ("Шахтар").

Останній етап підготовки до чемпіонату українська збірна провела в Греції. На Євро Україна стартує 6 липня матчем проти господарів турніру.

Читайте також: Україна вибула з молодіжного чемпіонату світу

Додамо, що у другій групі зіграють команди Німеччини, Іспанії, Нідерландів та Росії. У плей-офф вийдуть по дві кращі команди з кожної групи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі