Луческу приніс вибачення вболівальникам за провал «Шахтаря»

Поділитися
Головний тренер донецького «Шахтаря» вибачився перед уболівальниками за поразку від португальського «Порту» з рахунком 0:2 і виліт з єврокубків. Про це повідомила прес-служба клубу.

«Єдине, що можу сказати, - це попросити вибачення у наших уболівальників за той виступ, який був у Лізі чемпіонів у цьому, 2011 році. Почали турнір непогано, але все йшло так до того, як ми забили другий гол у Порту, і потім у нас видалили Ракицького. А після цього все пішло шкереберть, і нічого у нас не виходило. Так і сьогодні: мали перевагу у володінні м'ячем, було два моменти, коли ми потрапили у штангу. Забили б - і невідомо, як все обернулося б. Але, мабуть, є роки, коли удача не посміхається», - сказав тренер.

М.Луческу визнав, що амбіції «Порту» були набагато більшими - у кінці гри, вони мали перевагу.

«У них залишалися шанси пройти далі у Лізі чемпіонів. Ми ж, на жаль, не змогли їм протистояти. Так і пропустили два голи. Можна говорити про відсутніх гравців, але й ті футболісти, які сьогодні були на полі, могли зіграти набагато краще. Якби ми реалізували хоч би один з моментів, створених нами, все було б інакше. «Порту» зіграв дуже агресивно. Вони теж перебували під тиском, їм були потрібні ці очки, і вони теж проходять через складний момент. Але, по правді кажучи, до першого гола у виконанні Халка вони нічого особливого не створили. Зазвичай везіння супроводжує того, хто більш сміливий, - напевно, вони були сьогодні сміливішими за нас», - сказав він.

М.Луческу заявив, що очікував більшого від своїх молодих футболістів:

«Напевно, все ж це був не наш рік у цьому турнірі. Потрібен детальний і глибокий аналіз. Скажу про потенціал команди і молодих гравців - ми, напевно, наймолодша команда у Лізі чемпіонів, враховуючи футболістів, які у нас є. Чекав від молоді більшого, але, мабуть, до такого рівня вона поки не доросла».

Нагадаємо, вчора «Шахтар» програв «Порту» на своєму полі з рахунком 0:2 і за тур до закінчення групового турніру Ліги чемпіонів посів останнє місце в групі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі