Луческу і Сьомін оцінили гру «Шахтаря» і «Динамо»

Поділитися
© light-fans.ru
"Шахтар", який у всіх восьми матчах національного чемпіонату здобув перемоги, після поєдинку з "Динамо" зміцнив своє лідерство, набравши 24 очки. "Динамо" з 18 очками ділить 2-3 місця з "Дніпром".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його команда домоглася заслуженої перемоги над київським "Динамо" у матчі чемпіонату України, а рахунок матчу відповідає тому, що відбувалося на полі.

"Заслужена перемога, якщо взяти до уваги, що у стартові двадцять хвилин рахунок взагалі міг бути 4:0. Перший удар у ствір воріт був у "Динамо" перед відходом на перерву. У другій половині вони стали грати агресивніше: вийшла на перший план їхня фізична підготовка. В деяких моментах вони використовували нашу розслабленість, ми не так жорстко грали у єдиноборствах, як повинні були у цей період. Але в цілому суперник нічого не створив за цей час - все одно моменти були наші. Ще раз повторю: заслужена перемога. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі", - цитує румунського фахівця офіційний сайт "Шахтаря".

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін у свою чергу заявив, що його команда поступилася "Шахтарю" у чемпіонаті України з футболу через два "стандарти".

- «Шахтар» обіграв «Динамо» з рахунком 3:1 (ВІДЕО)

"На підготовку до цього матчу ми мали всього три дні. Якоюсь мірою, напевно, тло втоми від попередньої гри залишилося. Але я задоволений діями своїх футболістів, їхньою самовіддачею, за винятком стандартних положень. Ми сьогодні програли "Шахтарю" за рахунок двох "стандартів". Пропустили два безглуздих голи після кутових. Мені так здається. А в іншому була рівна гра, і вона була дуже цікавою для вболівальників. Відчувалося величезне напруження", - передає слова російського фахівця офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, центральна зустріч 8-го туру української прем'єр-ліги, що пройшла у неділю в Донецьку, завершилася з рахунком 3:1 на користь "Шахтаря".

Кияни, програвши вдруге в українській прем'єр-лізі в цьому сезоні, з 18 очками займають третє місце в турнірній таблиці. Лідирує "Шахтар" зі стовідсотковим результатом: 8 перемог у 8 матчах. !zn


Читайте також:

«Шахтар» обіграв «Динамо» з рахунком 3:1 (ВІДЕО)

Новим президентом Федерації футболу України обрано Анатолія Конькова, Суркіса - почесним президентом

«Металіст» і «Дніпро» отримали суперників у груповому турнірі Ліги Європи

Тренер збірної Англії назвав футболістів, які будуть готуватися до матчу проти України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі