Луческу звинуватив суддівство в неповазі, Бенітес засмучений травмами

Поділитися
Луческу звинуватив суддівство в неповазі, Бенітес засмучений травмами Луческу незадоволений суддівством © ФК Шахтер
Наставники "Шахтаря" і "Реала" на післяматчевій прес-конференції в Мадриді поділилися враженнями від гри команд.

Вчора, 15 вересня, донецький "Шахтар" розгромно поступився мадридському "Реалу" на виїзді з рахунком 0:4 в групі А.

За словами Мірчі Луческу, "Гірників" позбавив шансів на успіх суддя Іван Бебек, який видалив Степаненко і призначив два пенальті у ворота української команди:

"Можна було б говорити тільки про перші тридцять хвилин. У нас був хороший контроль м'яча, перевага, ми створювали моменти – до того епізоду, коли так явно помилився Андрій Пятов і рахунок став 1:0 на користь "Реала". У другому таймі було видалення Степаненко. Вчора на прес-конференції я говорив, що хочу лише одного: щоб нас поважали! На жаль, в матчах з топ-командами Європи постійно судять проти нас: "Манчестер Юнайтед", "Ювентус", "Баварія" і так далі. Колліна, напевно, мав би добре подумати. Є дві манери суддівства. Для нас, для команд рівнем нижче, відразу жовта картка. А для інших, топ-команд, суддя показує, що робить останнє зауваження. Плюс перший пенальті, якого і близько не було! М'яч вдарився в спину Даріо, не торкнувся руки.

В моменті з призначенням другого одинадцятиметрового першим м'яч рукою зачепив Карвахаль, а потім вже Азеведо. Так говорили гравці "Реала". Не можна, щоб на такому рівні на гру впливало суддівство. Трибуни і так чинять тиск. За великим рахунком це, напевно, уболівальники призначили пенальті. Потім вже, звичайно, все було вирішено, "Реалу" стало легко грати".

"Вітаю наших сьогоднішніх суперників. І ще раз з жалем хочу сказати, що бригада суддів вплинула на гру. Це неповага до футболістів і до праці тренерів, які готують їх до гри. "Реал" не потребує такої допомоги. Згадую, що кілька років тому така ж проблема була з "Барселоною". Ми вигравали 1:0, до кінця зустрічі залишалося кілька хвилин. Продемонструвавши Fair Play, ми вибили м'яч в аут, нам повинні були його повернути, всі цього чекали. Але суперники цього не зробили, вкинули аут і провели гол у наші ворота. Ми тоді програли".

Рафаель Бенітес залишився не дуже задоволений грою своїх підопічних, а ще більше його засмутили травми Серхіо Рамоса, Рафаеля Варана і Гарета Бейла: "Думаю, у Серхіо і Варана просто забиття. Я оптиміст у цьому питанні, тому вірю, що у них не дуже складні травми. Але в будь-якому випадку потрібно почекати. Варан отримав досить сильний удар, але, думаю, через кілька днів ситуація проясниться. Це стосується і Бейла, але його травма більш серйозна".

"Ми задоволені результатом, а не грою. Футбол у нашому виконанні був холодним, не вистачало якоїсь іскри. "Шахтар" – дуже організована команда, яка добре тримає м'яч. Звичайно, вони не створювали безліч гольових моментів, але ми бачили, що футболісти цієї команди швидкі, технічні та сильні в контратаках. Дуже складно контролювати такого суперника. Ми не показали відмінної гри, але реалізували ті моменти, які мали. Саме головне, що не пропустили у свої ворота. Єдиним негативним моментом стали вимушені заміни".

Нагадаємо, що у другому матчі групи А французький ПСЖ обіграв удома шведський "Мальме".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі