Луческу зізнався, що в його кар'єрі не було такого везіння, як у матчі проти "Рапіда"

Поділитися
Луческу зізнався, що в його кар'єрі не було такого везіння, як у матчі проти "Рапіда" Луческу помилки команди пов'язав з нервозністю
Головний тренер "Шахтаря" назвав кінцівку матчу "інфарктної", а головний тренер "Рапіда" підкреслив, що "гірники" заслужено пройшли далі.

Донецький "Шахтар" у Львові зіграв внічию з "Рапідом" (2:2) і завдяки голу у Відні в шостий раз поспіль вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів. Підсумок протистояння прокоментували головні тренери команд Мірча Луческу та Зоран Баришич.

Луческу, який проводив свій двохсотий матч в єврокубках, підкреслив, що його команді відверто пощастило в кінці гри: "Задоволений, що ми пройшли в груповий раунд Ліги чемпіонів. Незадоволений другим таймом, тими помилками, які ми допускали в обороні, особливо на останніх секундах і заключних хвилинах гри. Шкода, звичайно, що вчора Кучер зламався на тренуванні, Ордець травмований, і довелося ставити Кривцова, який не грав протягом трьох місяців. Його невпевненість передавалася всій обороні, допускав багато фолів. Ми грали проти організованої і агресивної команди. Суперник вибрав хорошу тактику, не давав нам можливості вийти з оборони, пресингував нас. Дуже незадоволений тими контратаками, які ми проводили. Все це призвело до того, що кінець матчу був драматичним і інфарктним".

"Хочу зізнатися, що у моїй футбольній кар'єрі не було такого везіння, як сьогодні на останніх секундах. Дивно, що Берич не забив головою з шести метрів. І потім був момент, коли Андрій відбив м'яч перед собою, і гравці "Рапіда" влучили в штангу. У П'ятова, напевно, в тому епізоді була нервозність, що для його рівня неможливо", - наводить слова Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Не забув румунський фахівець згадати і суддівство: "Велику помилку допустив суддя. Коли нам пробивали штрафний, за стінкою знаходилося два гравця суперника. Арбітр мав фіксувати положення "поза грою". Ну і друга помилка: якщо ви пам'ятаєте, у Відні був момент, коли Степаненко блокував свого футболіста, арбітр дав можливість дограти епізод, потім повернувся до нього й показав жовту картку. Сьогодні, коли сфолили на Гладкому, потрібно було дати дограти Марлосу, який виходив один на ворота. Або, якщо ти все-таки перервав гольову атаку, то повинен дати червону картку в даному епізоді".

А головний тренер "Рапіда" Зоран Баришич підкреслив, що "Шахтар" заслужив на вихід у наступний раунд, але і його підопічні зіграли чудово: "Перемога "Шахтаря" за сумою двох матчів не лежала на поверхні, вона була заслуженою. А моя команда зіграла вражаюче, і я пишаюся цим. У такому положенні - маю на увазі кінцівку матчу - результат дійсно гіркий для нас. Але ми старалися грати відкрито, ми прикладали максимум зусиль, от тільки не завжди виходило завершувати комбінації. Такий футбол - сьогодні удача була не на нашому боці".

Нагадаємо, своїх суперників по груповому етапу "Шахтар", як і київське "Динамо", дізнається 27 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі