Луческу залишиться в "Шахтарі", якщо чемпіонат України стане цікавішим

Поділитися
Луческу залишиться в "Шахтарі", якщо чемпіонат України стане цікавішим Мірча Луческу ще думає над своїм майбутнім
Наставник "гірників" скаржиться на маленьку кількість глядачів на трибунах. А в "Шахтарі" поки не підтверджують, що підписали новий контракт з тренером.

Інформація румунських ЗМІ про те, що Мірча Луческу залишається в Шахтарі ще на один сезон, виявилася недостовірною. Принаймні, так стверджує генеральний директор клубу Сергій Палкін.

За його словами, з Луческу ведуться переговори, щоб продовжити угоду, проте багато чого буде залежати від обставин.

Одна з головних причин, яка може змусити Луческу покинути Україну, рівень чемпіонату. Точніше - інтерес до нього з боку глядачів. Румунський фахівець вже неодноразово скаржився, що йому неприємно грати при порожніх трибунах, а ще влітку 2014 року наполягав на тому, щоб формула проведення першості змінилася. Зокрема, Містер пропонував проводити побільше протистоянь між лідерами.

Найближчим часом Луческу має намір просити керівництво українського футболу, підтримати його варіант чемпіонату. Про це повідомив півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко.

Як би там не було, але багато чого буде залежати і від того, чи зможе "Шахтар" перегнати "Динамо" хоча в одному з турнірів, і в цілому, на якому місці команда фінішує в чемпіонаті. Адже "Дніпро" готовий скористатися будь осічкою опонента і випередити його у турнірній таблиці. Тим більше, що попереду у "Шахтаря" - дві нелегких гри з "Динамо" і дніпропетровцями.

Напередодні Мірча Луческу підтвердив наміри покинути Шахтар через політичну ситуацію в Україні.

"Зараз в Україні дуже складно. Я втомився від того, що нам доводиться грати на інших стадіонах. Політична обстановка може змусити мене покинути Україну. І не тільки політична, але і спортивна", - заявив румунський фахівець.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі