Луческу залишиться в "Шахтарі" ще на один сезон - ЗМІ

Поділитися
Луческу залишиться в "Шахтарі" ще на один сезон - ЗМІ Мірча Луческу підписав з "Шахтарем" новий контракт, повідомили румунські ЗМІ © clicrbs.com.br
Румунська преса повідомила приємну для вболівальників "гірників" новину. Найуспішніший в історії клубу тренер продовжить вести його до нових перемог.

Незважаючи на попередню інформацію про те, що по закінченню нинішнього сезону Мірча Луческу покине "Шахтар", румунські ЗМІ повідомили приємну для вболівальників команди новину. 69-річний фахівець продовжить тренувати "гірників".

Як повідомляє fanatik.ro, посилаючись на свої джерела, Мірча Луческу підписав новий контракт з "Шахтарем" і залишається з командою ще на наступний сезон.

Нагадаємо, попередня угода з Луческу закінчувалося в кінці нинішнього сезону, а сам тренер натякав на можливий відхід з донецького клубу з невизначеною ситуацією в країні. У свою чергу, турецькі ЗМІ активно сватали Містера в "Фенербахче".

Можливо, рішення Луческу залишитися біля керма "Шахтаря" пов'язано і з тим, що у нього є попередня домовленість зі збірною Румунії, яку він повинен очолити після Євро-2016. Нагадаємо, що Луческу тренує "Шахтар" з літа 2004 року.

В рамках 18-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Шахтар" розгромив маріупольський "Іллічівець" 6:2 і зберіг 7-очкове відставання від "Динамо", яке лідирує в турнірній таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі