Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство

Поділитися
Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство
Напередодні відповідального матчу з дніпропетровським клубом наставник "гірників" говорить про те, що його підопічним слід перемогти, щоб закріпити завойовані позиції.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що поєдинок 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України з "Дніпроммає істотну важливість у контексті боротьби за призові місця.

"Необхідно перейнятися тим, що це важливий момент для обох команд. Для "Дніпра" - шанс, може бути, вперше в сучасній історії продовжити реально боротися за чемпіонство. Для "Шахтаря" - можливість утвердитися на позиції, яку ми вже завоювали і намагаємося на ній втриматися. Хоча говорити про чемпіонство ще зарано, - цитує Луческу "спорт-експрес в Україні".

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться 22 березня в Донецьку. На сьогоднішній день "Дніпро" йде на третьому місці в чемпіонаті і відстає від "Шахтаря", в активі якого 41 очко, на 6 залікових пунктів.

У першому колі дніпряни впевнено здолали донеччан у Дніпропетровську - 3:1. Луческу впевнений, що до поразки в тому поєдинку призвели помилки його підопічних і недостатній настрій на матч.

"Після шести перемог поспіль ми вийшли на гру з "Дніпром" дуже розслабленими, допустили ряд непробачних помилок. Після пропущеного першого м'яча кілька нерозважливо кинулися відіграватися, і суперники почали ловити нас на контратаках. Вони забили нам з пенальті, після штрафного у середині поля і в результаті грубої помилки нашої оборони. Хоча ми мали перевагу в плані ведення гри, володіння м'ячем. Але суперники були набагато більш уважними і сконцентрованими, ніж ми", - згадує Містер.

Примітно, що після тієї невдачі, до речі, першою в сезоні, Луческу припускав "Шахтар" витягне з поразки необхідний урок. Проте вже в наступному турі "гірники" зіграли внічию 1:1 з "Металістом".

Напередодні повторної зустрічі Луческу зазначає безліч позитивних сторін у грі суперника, відзначаючи, що обидві команди люблять атакуючий футбол і добре почувають себе з м'ячем.

"Обидва колективи напевно віддадуть на полі всі сили для досягнення позитивного результату. Всі зустрічі між нами останнім часом проходили у впертій боротьбі. Суботній матч, впевнений, не стане винятком", - резюмував румунський фахівець.

Нагадаємо, що "Шахтар" і "Дніпро" вдало увійшли у весняний сезон в чемпіонаті Прем'єр-ліги після вильоту з 1/16 фіналу Ліги Європи - "Дніпро"обіграв "Севастополь" 3:0, а "Шахтар" на виїзді впорався з "Металургом" з Запоріжжя - 2:0. !zn

Читайте також:

Ультрас "Дніпра" не поїдуть у Донецьк на матч з "Шахтарем", щоб уникнути провокацій

ФФУ заявили про єдність українського чемпіонату: кримських команд в чемпіонаті РФ не буде

Матч "Севастополь" - "Металіст" перенесено на невизначений термін

"Динамо" повернулося на друге місце в чемпіонаті завдяки перемозі над "Таврією"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі