Луческу вважає, що Роналду потрібно вручати премію за нечесну гру

Поділитися
Луческу вважає, що Роналду потрібно вручати премію за нечесну гру Роналду двічі забив з пенальті © ESPN FC
Головний тренер "Шахтаря" розкритикував володаря "Золотого м'яча" за підсумками матчу в Мадриді.

Мірча Луческу висловився на адресу Кріштіано Роналду, коментуючи протистояння "Шахтаря" з "Реалом" в Лізі чемпіонів, яке, нагадаємо, завершилося розгромом "гірників" - 0:4.

"Мабуть, Роналду можна вручати премію Non-Fair Play! Він спровокував пенальті, якого не було. І кожен раз суддя боявся його протестів, приймаючи рішення на користь мадридців. Крім пенальті, Роналду спровокував першу картку Степаненка, а також штрафний, якого не було... В "Реалі" - великі гравці. На жаль, вони намагаються будь-якими способами добитися позитивного результату - лише б забити самому".

Також Луческу заявив, що "Шахтар", можливо, буде подавати протест на жовту картку Срни, яку хорват отримав за нібито гру рукою в своїй штрафній: "Невідомо, за що вона була: за апеляції до арбітра або за порушення. Якщо він написав у протоколі, що за апеляції, то можна заперечувати. Якщо картка дана за те, що м'яч влучив у руку, то, звичайно, потрібно писати протест. Багато речей відбулося в Мадриді, яких на такому рівні бути не повинно".

Читайте також: "Шахтар" розгромно програв "Реалу" в Лізі чемпіонів

Нагадаємо, Роналду в тій зустрічі оформив хет-трик, двічі при цьому відзначившись з пенальті. Перший одинадцятиметровий арбітр призначив після того, як його асистент побачив у штрафному майданчику "Шахтаря" гру рукою у Срни. Насправді м'яч влучив у спину капітана "гірників". Також на 50-й хвилині за другу жовту картку був вилучений Степаненко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі