Луческу вважає, що ПСЖ сильніший за "Реал"

Поділитися
Луческу вважає, що ПСЖ сильніший за "Реал" Луческу сподівається на нейтральне суддівство © ФК Шахтер
Головні тренери "Шахтаря" і ПСЖ поділилися думкою про майбутній поєдинок Ліги чемпіонів.

"Шахтар" і ПСЖ завтра, 30 вересня, зіграють у Львові в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. Головний тренер "гірників" Мірча Луческу впевнений, що французький клуб є фаворитом протистояння.

"ПСЖ - дуже потужна команда, яка прогресує останні п'ять років. У них в складі є чудові гравці. На мій погляд, ПСЖ сильніше "Реала" за своїм потенціалом. Думаю, вони в цьому році кваліфікуються як мінімум в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, але не хочу, щоб це відбулося за наш рахунок. Для нас матч з ПСЖ - іспит, адже вони фаворити. Це буде також випробування для львівських глядачів, які повинні підтримати нас завтра", - наводить слова Луческу Tribuna.com.

Також румунський фахівець висловив надію, що в цей раз суддівство буде нейтральним: "Кожен раз, коли ми граємо з топовими клубами, нас принижують і недооцінюють, не ставлять пенальті. Якщо згадати матч з "Барселоною" в Монако, коли не поставили пенальті за рахунку 0:0... Хочемо нейтрального та чесного суддівства, щоб до нас ставилися так, як до топових команд".

А головний тренер ПСЖ Лоран Блан підкреслив, що ключовим в матчі буде захист: "Команда, яка буде краще захищатися, виграє матч. У кожному матчі ми намагаємося добре побудувати гру в захисті. Той, хто завтра буде володіти ініціативою і м'ячем, той і переможе. У будь-якому випадку, кожна команда намагатиметься скористатися своїми моментами в атаці, але при цьому правильно вибудувати гру в захисті".

Також Блан охарактеризував суперника: "Шахтар" - дуже потужний колектив, у якого є своя філософія і багато бразильців. Команда дуже потужна, грає в красивий футбол. З "Реалом" вони володіли м'ячем 50 відсотків часу, це багато про що говорить".

Нагадаємо, керівництво ПСЖ рекомендувало своїм уболівальникам утриматися від самостійної поїздки у Львів, а також приняло рішення не організовувати поїздку вболівальників через складну політичну обстановку в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі