Луческу вважає, що протистояння з "Севільєю" "Шахтар" програв ще у Львові

Поділитися
Луческу вважає, що протистояння з "Севільєю" "Шахтар" програв ще у Львові Луческу задоволений виступом команди в ЛЄ © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" прокоментував виліт команди з Ліги Європи.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після вильоту з Ліги Європи заявив, що "гірники" програли півфінальну дуель "Севільї" ще у першій грі.

"Як у Львові, так і тут після першого тайму у мене було відчуття, що ми можемо пройти цю команду. Але нам не вистачило терпіння. Ми кинулися на "Севілью", замість того, щоб контролювати м'яч, і привезли собі дві контратаки, які "Севілья" реалізувала.

Думаю, що програли ми це протистояння не тут, а у Львові. Тоді в першому таймі ми могли вирішити результат протистояння. "Севілья" - досвідчена команда, вона використовувала наші помилки. Сьогодні теж помилка нашого гравця Малишева призвела до того, що "Севілья" відразу ж реалізувала свій момент.

Помилка Малишева цілком з'ясовна. Нічого страшного в цьому не було. Мене засмутило те, що ми в другому таймі почали неправильно грати. Ми хотіли відразу приголомшити суперника, замість того щоб контролювати м'яч. Було ще багато часу", - зазначив Луческу.

Також румунський тренер підбив підсумок виступу команди в сезоні: "Я задоволений усіма хлопцями. Тим, як ми виграли в Лізі Європи. Ми принесли достатню кількість очок у скарбничку українського футболу. Зараз ми створили нову команду. У нас два молодих футболіста стали гравцями основного складу - Малишев і Коваленко. Гра команди досить агресивна і видовищна. Ми граємо в атакуючий футбол. Раніше говорили, що у нас в складі грають одні бразильці, зараз же у нас просто грають хороші гравці".

Нагадаємо, "Шахтар" програв "Севільї" з рахунком 1:3 і не зумів пробитися у фінал турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі