Луческу впевнений, що "Шахтар" не зможе виграти Лігу Європи

Поділитися
Луческу впевнений, що "Шахтар" не зможе виграти Лігу Європи Луческу задоволений грою команди в матчах проти "Реала" і ПСЖ
Головний тренер "гірників" підбив підсумок виступу у Лізі чемпіонів та окреслив подальші перспективи команди.

Мірча Луческу після поразки, яку "Шахтар" зазнав у Парижі, заявив, що його команда заслуговувала на кращий результат.

"Звичайно, ми не заслуговували поразки. Ми добре провели матч, були організованими, створювали моменти. Але індивідуальний клас футболістів ПСЖ зіграв свою роль у голах у наші ворота. Ібрагімович і Лукас використовували створені моменти. Ми грали з хорошою командою. Я вважаю, що ПСЖ на даний момент входить в європейську топ-четвірку поряд з "Реалом", "Баварією" та "Барселоною". Радий якості футболу, який ми показали.

Звичайно ж, нам не допомогло жеребкування - нам в групу дісталися два чудових великих клуби. І тут, і у Львові, і проти "Реала" ми показали хорошу гру - я задоволений цим. Думаю, на даний момент ПСЖ сильніше "Реала", - підкреслив Луческу.

"Тепер будемо виступати в Лізі Європи. Думаю, її можна порівняти з Лігою чемпіонів. Подивіться, які клуби там будуть навесні: "Манчестер Юнайтед", "Севілья", можливо, потрапить "Арсенал", "Байєр", "Рома", "Порту" чи "Челсі". Це велике змагання, як і Ліга чемпіонів. Тому важко щось загадувати. Необхідно готуватися від матчу до матчу і бути дуже уважними", - зазначив румунський фахівець.

При цьому, відповідаючи на питання, чи є у "Шахтаря" шанси виграти Лігу Європи, Луческу зазначив, що ні: "У той момент, коли перемогли у цьому турнірі, ми були на іншому рівні і краще грали. Не забувайте, що ми перебуваємо в делікатній ситуації. Складно проводити матчі, коли на трибуни приходить 500-1000 осіб. Ми також не виступаємо на нашому стадіоні, не забувайте".

Нагадаємо, "Шахтар" в шести матчах групового етапу ЛЧ набрав 3 очки і посів у своїй групі третє місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі