Луческу вів переговори з "Зенітом", але тяжіє до Туреччини - агент

Поділитися
Луческу вів переговори з "Зенітом", але тяжіє до Туреччини - агент Луческу близький до відходу з "Шахтаря"
Подальша доля головного тренера "Шахтаря" може вирішитися 22 травня.

Агент головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу Аркадій Запорожану підтвердив факт переговорів румунського фахівця з россійським "Зенітом". При цьому агент підкреслив, що Луческу швидше вибере для подальшої кар'єри Туреччину.

"Так, з "Зенітом" були попередні переговори, але говорити про те, що Луческу близький до підписання контракту з пітерцями, було б неправильно. Зараз ми чекаємо фіналу Кубка України, де "Шахтар" зіграє з луганською "Зорею". Після цього визначимося, що будемо робити далі.

У нас є пропозиції з Туреччини, турки буквально на шиї висять у Луческу! Це і "Фенербахче" і "Галатасарай". Я, в свою чергу, представляю інтереси Луческу на пострадянському просторі. Мій інтерес в тому, щоб він продовжив роботу тут. Сам Мірча тяжіє до Туреччини, він закінчував історичний факультет і з точки зору архітектури, музеїв і виставок, йому там дуже подобалося.

Звичайно, якщо у нас з "Зенітом" вийде конструктивний діалог, то Санкт-Петербург стане визначальним з цієї точки зору", - сказав Запорожану.

Також він зазначив, що з керівництвом "Шахтаря" Луческу буде зустрічатися 22 травня, на наступний день після фіналу Кубка України.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Луческу в "Шахтарі" може змінити головний тренер "Браги" Пауло Фонсека.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі