Луческу заявив про неможливість боротися з "Реалом" і ПСЖ, Блан похвалив захист

Поділитися
Луческу заявив про неможливість боротися з "Реалом" і ПСЖ, Блан похвалив захист Луческу не вірить у продовження боротьби © ФК Шахтер
Головні тренери команд прокоментували результат минулого поєдинку у Лізі чемпіонів.

Наставник "гірників" Мірча Луческу визнав, що зараз команда не здатна на рівних боротися з грандами: "Результат дуже забавний. Думаю, ми не заслуговували такого рахунку. Для мене було важливо, щоб ми залишили приємне враження після сьогоднішнього матчу. Ми зіграли з двома дуже серйозними суперниками".

"Реал" і ПСЖ – це команди, які створені для того, щоб виступати в Лізі чемпіонів. В них зібрані футболісти з великим досвідом у віці 25-30 років, які демонструють хорошу гру. Середня лінія нашої команди складається з зовсім молодих хлопців, яким від 18 до 23 років".

"Гол Ор'є на самому початку поєдинку збив нас з пантелику, порушився ігровий ритм. Потім не реалізували моменти Гладкий і Кучер. У перерві я сказав футболістам, щоб вони більше ризикували, домінували, йшли в атаку. На жаль, не вдалося забити, хоча у нас були можливості, малюнок гри змінився. Наші молоді футболісти старалися, але поспішали. Не все вдавалося в цьому матчі".

"ПСЖ здобув перемогу абсолютно заслужено. Суперник чудово використовував свої моменти: три удари – три голи. Будемо боротися за третє місце в групі. Навіть показуючи дуже хороший футбол, ми не можемо змагатися на рівних з "Реалом" і ПСЖ".

Головний тренер парижан Лоран Блан залишився задоволений діями підопічних: "Нам не забили жодного гола, а це говорить, що ми добре зіграли в захисті. Але ми самі забили тричі, а значить знайшли баланс між захистом і нападом. "Шахтар" значно додав після перерви, у них були шанси, але дуже розумно зіграла наша захист, що стало запорукою успіху".

"У другому таймі наш суперник дійсно заграв значно краще. Було кілька відрізків, коли вони були близькі до голу. Однак нам вдалося погасити цей порив "Шахтаря". Власне, остаточно звів нанівець третій гол, після якого все вже стало зрозуміло. Сьогодні ми заслужено перемогли, але і "Шахтар" зіграв дуже гідно".

Нагадаємо, що вчора, 30 вересня, донецький "Шахтар" у Львові зазнав поразки від французького ПСЖ в рамках групового етапу Ліги чемпіонів, пропустивши три м'ячі.

Нагадаємо, що після двох турів у "Шахтаря" нуль очок і мінімальні шанси на вихід в плей-офф.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі