Луческу став п'ятим тренером, якому вдалося провести сто матчів у Лізі чемпіонів

Поділитися
Луческу став п'ятим тренером, якому вдалося провести сто матчів у Лізі чемпіонів Луческу виграв 35 зі 100 матчів © uefa.com
Гра проти "Мальме" стала ювілейною для наставника "Шахтаря".

Матч донецького "Шахтаря" проти "Мальме" виявився сотим для Мірчі Луческу в рамках основної стадії Ліги чемпіонів. Румунський тренер став лише п'ятим фахівцем, якому вдалося досягти такого показника.

Більше матчів у Лізі чемпіонів на чолі своїх команд провели тільки Жозе Моуріньо (130), Карло Анчелотті (142), Арсен Венгер (171) і Алекс Фергюсон (190). При цьому з урахуванням матчів кваліфікації на рахунку Луческу 126 поєдинків.

Луческу за час своєї тренерської кар'єри в Лізі чемпіонів грав з "Галатасараєм", "Бешикташем", "Інтером" і "Шахтарем" (64 матчі - з "гірниками"). В активі тренера 35 перемог, 24 нічиїх та 41 поразка. Найчастіше Луческу протистояв "Барселоні" - 8 разів: 2 перемоги, 1 нічия та 5 поразок.

Найвищим результатом для румунського фахівця залишається чвертьфінал, якого він досягав тричі: з "Інтером", "Галатасараєм", а також "Шахтарем".

Нагадаємо, ювілейний матч завершився для Луческу невдало. "Шахтар" програв "Мальме" з рахунком 0:1, зазнавши третьої поспіль поразки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі