Луческу розкритикував суддівство і вважає, що "Шахтар" сильніше "Мальме"

Поділитися
Луческу розкритикував суддівство і вважає, що "Шахтар" сильніше "Мальме" Луческу визнав, що суперник заслужив на перемогу © ФК Шахтер
Головний тренер донецької команди був засмучений на післяматчевій прес-конференції.

Донецький "Шахтар" зазнав третьої поразки в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. "Гірники" знову не змогли забити, пропустивши від "Мальме" гол у першому таймі.

"Дуже складно коментувати цю гру. У першому таймі мали повну перевагу, били по воротах, але наш суперник добре оборонявся і іноді блокував ці удари. М'яч або летів повз ворота, або відлітав на кутові. Вони знали, що сильніше у верховій боротьбі і що можуть впоратися з кутовими. На жаль, перша вилазка в нашу штрафну призвела до взяття воріт. Весь правий фланг зіграв не так, як потрібно. У матчі з ПСЖ, коли нам забили, передача теж була звідти, як і з "Реалом", на жаль. Марлос пізно включився в боротьбу. У нас були моменти для того, щоб зрівняти рахунок. Відразу ж мав можливість Фред. І якщо суперник нам забив після такого моменту, то Фред пробив мимо воріт.

Треба було в другому таймі продовжувати той тип гри, що ми показали в першій половині. Але ми, на жаль, почали поспішати. Захисники намагалися віддавати гострі паси, але при цьому багато помилялися в передачах. Це дозволяло супернику проводити контратаки. Довелося грати в той силовий футбол, в який ми не грали в першому таймі. Було дуже багато єдиноборств, а суперник в цьому плані виявився потужніше нас".

Крім того, за словами Мірчі Луческу, суддя допустив помилку, призначивши пенальті у ворота українців, який відбив Андрій П'ятов:

"Плюс підтримка вболівальників, які чинили великий тиск на суддівство... Деколи здавалося, що спочатку реагувала публіка – і тільки потім суддя приймав рішення. Пенальті, який призначили у наші ворота, не було. В тому епізоді був фол в атаці: Даріо тягнули за руку. Але це жодною мірою не виправдовує поразку. Напевно, ми заслужили цей програш, тому що не були достатньо агресивними в заключній фазі наших атак.

Може бути, ми виглядали гостріше на останніх хвилинах, коли на поле вийшов Коваленко: він став входити в штрафний майданчик суперника і створювати напівмоменти. В цілому ми сьогодні, напевно, програли в середині поля. Фред і Степаненко не були тими футболістами, які контролюють гру і своїми передачами пов'язують оборону з атакою. Болюча поразка. Тепер потрібно добре підготуватися до повторної гри з "Мальме". Потрібно обов'язково перемагати з різницею в два м'ячі, тому що я вважаю, що ми сильніші цієї команди".

Нагадаємо, що після трьох турів "Шахтар" є аутсайдером своєї групи. У "Мальме" - 3 очки, у "Реала" і "ПСЖ", які зіграли внічию - по 7.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі