Луческу поскаржився, що "Шахтарю" постійно не щастить з жеребом

Поділитися
Луческу поскаржився, що "Шахтарю" постійно не щастить з жеребом Луческу раніше працював у Туреччині © ФК Динамо
Представники донецького клубу прокоментували підсумки жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

За підсумками жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, яке відбулось сьогодні, 17 липня, у Ньоні, "Шахтарю" доведеться грати з самим грізним опонентом з числа несіяних команд - турецьким "Фенербахче". Першу зустріч "гірники" проведуть 28 липня на виїзді, а матч-відповідь - вдома 4 серпня.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, який до Донецька працював в чемпіонаті Туреччини, зазначив, що "гірникам" постійно дістаються найсильніші команди: "Фенербахче" давно не брав участь в єврокубках, так як був дискваліфікований. Не дарма клуб в це трансферне вікно витратився і взяв гравців з ім'ям. Подивимося, як вони зможуть адаптуватися до турецького футболу, який теж має свою специфіку. Відомі імена, хороші виконавці, у яких, напевно, свої амбіції, - підкреслив Луческу в інтерв'ю офіційному сайту "Шахтаря", - Але й ми маємо великий досвід виступів в Лізі чемпіонів, хорошу організацію гри. Звичайно, не хотілося б вже в першому матчі зустрічатися з "Фенербахче". Але раз випав такий жереб, доведеться грати. Не дуже-то нам щастить при жеребкуванні. Зазвичай "Шахтарю" дістаються кращі команди з числа тих, які можуть попастися! Але це хороша мотивація для наших гравців, щоб показати хороший футбол і пройти далі".

Півзахисник "Шахтаря" Алекс Тейшейра в складі суперника виділив Нані і ван Персі, але висловив надію, що "Шахтарю" вдасться пройти далі: "Думаю, будуть відмінні матчі. У "Фенербахче" така ж хороша команда, як і наша. Але, звичайно ж, я сподіваюся, що ми виграємо!".

А капітан "гірників" Даріо Срна зізнався, що нормально сприйняв такий підсумок жеребкування: "Я вважаю, що один одному попалися два найсильніших суперника. Хоча я очікував або "Янг Бойз", або "Рапід". Але вийшло, що "Фенер". Нічого страшного, це футбол, буде цікаво. Буде хороша гра. Очікую тиск, тому що там шалені вболівальники".

Читайте також: Міжсезоння: "Шахтар" переграв швейцарців, "Зоря" поступилася росіянам

Нагадаємо, що сьогодні також відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Луганська "Зоря" зіграє з переможцем пари "Дачія" - "Жиліна", а "Ворскла" - з переможцем пари "Шарлеруа" - "Бейтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі