Луческу поскаржився на суддівство в Бразилії

Поділитися
Луческу поскаржився на суддівство в Бразилії Мірча Луческу вибіг на поле, щоб розбудити своїх футболістів © clicrbs.com.br
Навіть під час тренувальних матчів наставник "Шахтаря" знаходить сліди суддівської змови, і вже традиційно не стримує емоцій.

Мірча Луческу пояснив свою поведінку під час матчу "Шахтаря" в Бразилії проти місцевого "Атлетику Минейру".

Нагадаємо, під час поєдинку в Белу-Орізонті Мірча Луческу, будучи недововольным суддівським рішенням при рахунку 0:4, вибіг на поле в той момент, коли "чорно-білі" намагалися пройти в контратаку. Румунський тренер почав апелювати до арбітра, а гравці "Шахтаря" кинулися заспокоювати наставника. У результаті, суддя видалив Луческу зі стадіону і той під свист трибун покинув його.

Луческу в інтерв'ю бразильським ЗМІ зізнався, що очікував прихильності арбітра на користь місцевих команд.

"Чому я вибіг на поле? Просто тому, що я очікував більшого від моєї команди в цілому. Після того, як я був видалений, мої гравці повністю змінилася. Після мого виступу вони домінували на полі і могли забити ще і третій м'яч", - цитує Луческу Zero Hora.

"У Бразилії ми зіткнулися з хорошими командами, які завжди мали підтримку своїх уболівальників і допомогу суддів. Однак я не задоволений грою підопічних, і чекав від них кращих результатів", - резюмував Луческу.

Нагадаємо, що "Шахтар" у Бразилії провів вже три матчі, в яких зазнав дві поразки і зіграв внічию.

Відразу після збору в Бразилії "Шахтар" відправиться в Іспанію, де візьме участь у міжнародному турнірі за участю двох російських команд - московських ЦСКА і "Торпедо". Таким чином, Шахтар порушив неофіційний бойкот матчів з росіянами під час зимового міжсезоння.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі