Луческу попередив про агресію суперника, головний тренер "Рапіда" пообіцяв "Шахтарю" проблеми

Поділитися
Луческу попередив про агресію суперника, головний тренер "Рапіда" пообіцяв "Шахтарю" проблеми Луческу готовий до агресії суперника © football.ua
Наставники команд взяли участь у прес-конференції перед матчем плей-офф Ліги чемпіонів.

Завтра, 25 серпня, донецький "Шахтар" прийме у Львові віденський "Рапід". Перший поєдинок в Австрії завершився на користь "гірників" - 1:0.

За словами Мірчі Луческу, суперник грає дуже жорстко, тому тренер поки не вирішив, чи варто ризикувати Тарасом Степаненко, який отримав травму голови ще у Відні: "Вчора і сьогодні він тренувався в загальній групі. А рішення приймемо тільки завтра, безпосередньо перед початком матчу. До цього моменту потрібно підійти уважно. "Рапід" – дуже агресивна команда, яка грає на межі регламенту, а іноді і за його межами. На 7-й хвилині, чесно кажучи, Беріча повинні були видаляти. В повторі було видно, як він вистрибує, дивиться на Кучера і спочатку б'є ліктем, а потім вже входить у боротьбу. Були і багато інших моментів, які демонстрували агресивність "Рапіда". Тому потрібно дуже уважно підійти до питання по Степаненко. Буде дуже багато повітряних єдиноборств, і, перш ніж прийняти рішення, треба добре подумати. Не хотів би, щоб він отримав ще одну травму в тому місці, де рана зашита. Завтра подивимося і приймемо рішення".

Також румунський фахівець порівняв майбутню гру з матчем проти "Фенербахче": "Природно, що всі матчі кваліфікаційного раунду схожі. Грають дві команди, і кожна з них хоче перемогти. Різниця між цими матчами в тому, що "Фенербахче" у другій зустрічі міг спокійно чекати нашої помилки і намагатися її використовувати. Думаю, "Рапіду" з перших хвилин потрібно буде йти вперед і відігравати результат, який був у Відні. Згадую матч з "Баварією" і порівнюю різницю між суддівством, коли був нібито фол Кучера на Гетце, якого насправді не було. Там відразу ж дали пенальті і Олександра видалили з поля. У такому ж моменті з Тейшейрою був явний пенальті. Його вдарили по нозі і штовхнули в спину. На жаль, одинадцятиметровий не був призначений і не було видалення".

Головний тренер "Рапіда" Зоран Барішич продемонстрував помірний оптимізм: "Ми беремо до уваги те, що ситуація склалася не зовсім в нашу користь, враховуючи рахунок 0:1 у першій грі. Ми втратили деякі можливості. Але докладемо максимум зусиль, щоб створити якомога більше проблем "Шахтарю" завтра. Гра покаже! Коли я чую ім'я Мірчі Луческу, перше, про що думаю, – про велику повагу до цієї людини. Він показав себе як висококваліфікований професіонал. Це досвідчений тренер, який досяг істотних успіхів. Пан Луческу – дуже хороший наставник. Що стосується другої частини питання: можливо, суддя якимись рішеннями і вплинув на хід матчу. Було дві досить спірних жовтих картки. Але я вважаю, що в цілому гра була чесною".

"Справді, з "Шахтарем" дуже складно грати, боротися за м'яч. Але головне те, де і коли ми заволодіємо ним. Важливо контролювати моменти, коли донеччани переходять від оборони до нападу. Так, ми також беремо до уваги, що у нашого суперника надлишок дуже сильних і швидких футболістів, які в цілому складають дуже зіграну команду, але ми будемо боротися. Нам дуже важливий майбутній матч, але я б не став виділяти якийсь аспект, будь то швидкість або атака. Нам потрібно проявити себе у всіх компонентах, щоб перемогти".

Судити львівський матч буде арбітр з Польщі Шимон Марчиняк.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі