Луческу попередив гравців про можливу симуляцію з боку "Севільї"

Поділитися
Луческу попередив гравців про можливу симуляцію з боку "Севільї" Луческу не має наміру кидати всі сили в атаку © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" прокоментував майбутній матч у Лізі Європи.

В Іспанії відбудеться матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому донецький "Шахтар" зустрінеться з "Севільєю". Перша зустріч команд завершилася результативною нічиєю (2:2) у Львові, що дозволило іспанцям отримати перевагу перед другим матчем.

"Ми не дуже багато помилок припустилися в першому поєдинку. Помилка була на перших хвилинах, коли нам забили м'яч. А так, якщо взяти під увагу, що "Севілья" зазвичай створює велику кількість моментів, то у грі з нами їх було не дуже багато. У другому голі, швидше за все, була помилка судді. Феррейра не торкався Вітоло. Футболіст "Севільї" дуже грамотно і професійно симулював цей момент. Суперник домігся пенальті, якого потребував. Ми багато разів переглянули цей момент – ніде не стикається нога Феррейри з ногою Вітоло.

Пригадую 2007 рік, коли ми тут грали, і теж у наші ворота призначили два пенальті. Попрошу своїх футболістів бути більш уважними, тому що суперник має в складі дуже досвідчених виконавців, які знають, як діяти в тій чи іншій ситуації. Ясно, що вони будуть робити все можливе, щоб домогтися позитивного результату перед своїми вболівальниками. Якщо говорити про гру у Львові, то був дуже хороший перший тайм. Ми не реалізували кілька контратак, які зазвичай реалізуємо. Великою помилкою, напевно, було те, що в другому таймі ми задовольнялися рахунком 2:1 і хотіли зберегти результат до кінця матчу. Завтра на нас чекає складний поєдинок. "Севілья" - команда якраз для єврокубків. У ній немає молодих гравців, всі досвідчені футболісти, які пройшли ряд провідних клубів. Очолює цю команду сильний тренер, який якісно вивчає суперника і дуже добре ставить свою гру".

Також наставник "гірників" відкинув припущення, що донеччани будуть йти в атаку з перших хвилин, тим самим ризикуючи дати супернику багато простору на своїй половині поля.

"Подивимося, як буде розвиватися гра. Це ваша думка, що ми будемо ризикувати. А матч надасть дуже багато варіантів. Тому подивимося, як будемо діяти. Все буде залежати від того, як будуть діяти господарі поля. Їх, напевно, буде підганяти публіка, яка заповнить стадіон. І ми теж повинні це використовувати".

Нагадаємо, у другому півфіналі знову зустрінуться "Вільярреал" і "Ліверпуль". Перший поєдинок команд завершився мінімальною перемогою іспанців - 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі