Луческу пообіцяв, що піде з "Шахтаря" тільки після повернення в Донецьк

Поділитися
Луческу пообіцяв, що піде з "Шахтаря" тільки після повернення в Донецьк Луческу не хоче йти і подавати поганий приклад © football.ua
Головний тренер "гірників" влітку підписав з віце-чемпіоном України новий контракт.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про те, що найближчим часом не збирається покидати команду, а залишиться до тих пір, поки "гірники" не повернуться до Донецька.

"Я не мав права піти - який би показав приклад іншим! Це мій вже дванадцятий сезон в "Шахтарі", на рахунку двадцять одна перемога у різних турнірах, і після всього цього взяти і втекти у важкий момент для клубу? Інші іноземні тренери поїхали, приміром, іспанець Хуанде Рамос - з Дніпропетровська в 2014-му. І будь-хто на його місці вчинив би так само. Але це не мій випадок!

Я дуже люблю "Шахтар", у мене чудові стосунки з президентом і взагалі з людьми, тут я отримав все, щоб реалізувати свої футбольні ідеї. Я відчуваю себе зобов'язаним цим людям. В червні у мене закінчувався контракт, були пропозиції від інших клубів, але я підписав новий з "Шахтарем", щоб підтримати клуб, щоб показати, що ніхто не здається. Ви знаєте, я - Лев за гороскопом, я ніколи не здаюся. Я завжди бився до кінця. Подивимося, що буде в цьому сезоні, але поки ми не повернемося в Донецьк, я буду з командою", - заявив Луческу в інтерв'ю France Football.

Також румунський фахівець розповів про те, що в Києві, де проживає донецька команда, до представників "Шахтаря" ставляться цілком дружелюбно: "Нас тут поважають, гравці виходять в місто - ніхто до них не пристає, я жодного разу не відчув тут ніякої ненависті до себе. Десь в іншому місці подібне було б немислимо. Тільки уявіть, що було б, оселися "Ювентус" в Мілані. Були б постійні образи, виникали б інциденти. Але тут таке неможливо. Інший народ, на подив єдиний - на національному ґрунті".

Читайте також: Луческу вважає, що Роналду потрібно вручати премію за нечесну гру

Нагадаємо, раніше Луческу в інтерв'ю румунським ЗМІ говорив, що сезон 2015-2016 буде для нього останнім у складі "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі