Луческу підтвердив наміри покинути "Шахтар" через політичну ситуацію в Україні

Поділитися
Луческу підтвердив наміри покинути "Шахтар" через політичну ситуацію в Україні Луческу може залишити "Шахтар"
Головний тренер "Шахтаря" незадоволений тим, що його команда змушена проводити свої матчі в Києві та Львові, а ще його дратує успіх київського "Динамо".

Румунський фахівець Мірча Луческу вже понад 10 років очолює донецький "Шахтар", але 2015-й може стати останнім роком в українському періоді його кар'єри.

Турецькі ЗМІ активно відправляють тренера в розташування провідних клубів, однак за словами Луческу, це неправда. Правдиві дані полягають у тому, що він дійсно готовий розлучитися з "Шахтарем".

"Я продовжив контракт з Шахтарем і не можу все кинути і поїхати. Але в Україні жити небезпечно. Думаю про відхід. Поки не знаю, як зроблю", - цитує Луческу румунське видання ziarulring.ro.

Більш того, Луческу впевнений, що його команді вже не вдасться наздогнати "Динамо" в чемпіонській гонці і це, судячи з усього, дратує його - наставника, який п'ять разів поспіль приводив "Шахтар" до чемпіонства.

Читайте також: Луческу назвав розгром від "Баварії" найбільш "соромною" поразкою в кар'єрі

"Зараз в Україні дуже складно. Я втомився від того, що нам доводиться грати на інших стадіонах. Політична обстановка може змусити мене покинути Україну. І не тільки політична, але і спортивна. Це дуже складний сезон. У "Динамо" перевага перед нами, думаю, це їх рік. Не думаю, що вдасться виправити ситуацію. Наприклад, "Металіст" проти нас зрівняв рахунок на 94-й хвилині, а "Динамо" проти "Олімпіка" на 94-й забило переможний гол. Їм пощастило, а нам - ні".

Нагадаємо, що "Динамо" випереджає "гірників" на 7 очок, а при цьому "Дніпро" дихає в спину "гірникам" і має серйозні наміри вперше за 19 років посунути донецьку команду нижче другого місця. Головний тренер дніпропетровців Мирон Маркевич вірить, що Дніпро може поборотися з Шахтарем за срібло.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі