Луческу вважає, що оборона може стати слабким місцем у матчі проти "Реала"

Поділитися
Луческу вважає, що оборона може стати слабким місцем у матчі проти "Реала" Луческу побоюється провалів в обороні © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" поділився думками після розгромної перемоги над "Металістом" у чемпіонаті України.

Підопічні Мірчі Луческу в сьомому турі Прем'єр-ліги забили п'ять м'ячів "Металісту" в Харкові.

За словами румунського тренера, рахунок відобразив події на полі: "Складнощі були до того, як ми забили перший м'яч. Суперник добре, організовано оборонявся. Ми мали перевагу, але не завжди знаходили правильні моменти в завершальній фазі атаки. Після голу Ракицького, де було трохи везіння, на полі все стало відбуватися по-іншому. "Металісту" довелося розкриватись, з'явилися великі розріджені зони, через які ми проводили швидкі атаки. Тому нам стало легше. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі. У той же час важко тренеру "Металіста". Крім того, що він повинен створювати нову команду, наскільки я знаю, є проблеми фінансового плану. Напевно, в "Металісті" давно не отримували заробітну плату. А тренеру в такій ситуації дуже складно налаштовувати футболістів".

А вже у вівторок "Шахтарю" належить зіграти з мадридським "Реалом" на виїзді в рамках першого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

"Якщо ж говорити про підготовку до "Реалу", то ми сьогодні отримали дуже хороше навантаження і позитивні емоції. Якщо в чемпіонаті України "Шахтар" постійно атакує, то в Лізі чемпіонів часто доводиться оборонятися. В цьому плані я думаю, що робити. Тому що ми не звикли оборонятися в чемпіонаті. Українські команди не дуже в цьому успішні, причому всі".

Читайте також: "Шахтар" розгромно обіграв "Металіст"

Нагадаємо, що донеччани крім "Реала" будуть боротися з "ПСЖ" і "Мальме" у групі А.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі