Луческу не залишає шансів "Шахтарю" в боротьбі за чемпіонство з "Динамо"

Поділитися
Луческу не залишає шансів "Шахтарю" в боротьбі за чемпіонство з "Динамо" Мірча Луческу готовий зосередитися на боротьбі за срібло © ФК Динамо
Після нічиєї з "Динамо" донецька команда зосередиться на боротьбі за срібло. Тим більше, що відстань між "Дніпром" і "Шахтарем" зменшилася.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що поєдинок з "Динамо" в рамках 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги був важливим у плані боротьби за чемпіонство.

Тепер же, після того, як команда розписали мирову без голів, "гірникам" буде вкрай складно наздогнати опонента, адже відставання від киян у п'ять очок збереглося.

"на Жаль, ми не виграли. Ця гра була дуже важливою в плані боротьби за чемпіонство, і я говорив хлопцям, що якщо ми не візьмемо три очки, буде вкрай складно розраховувати на золото. Що ж, тепер зосередимося на завоювання другого місця, яке дає право грати в кваліфікації Ліги Чемпіонів. Чемпіонат ж виграє "Динамо", яке, напевно, краще використовує нинішні умови", - заявив Луческу після гри.

Нагадаємо, що обидві команди у поєдинку, який відбувся у Львові, діяли з акцентом на захист, а статистичні показники - удари по воротах, небезпечні моменти - практично збіглися.

"Динамо" випереджає "гірників" на п'ять очок, і в останні п'ять матчів ситуація навряд чи кардинально зміниться. Більш того, "Шахтар" може втратити залікові пункти у тій же зустрічі з "Дніпром", і цей поєдинок стане ключовим у боротьбі за срібло.

На початку квітня Луческу роз'яснив, що може утримати його в донецькому "Шахтарі" на наступний сезон. За його словами, він готовий продовжити контракт, якщо чемпіонат України стане цікавіше.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі