Луческу і Маркевич зустрілися з найкращими тренерами світу

Поділитися
Луческу і Маркевич зустрілися з найкращими тренерами світу Луческу і Маркевич потрапили в число кращих тренерів світу © ФК Шахтер
Зустріч еліти тренерського цеху планети з участю двох фахівців з чемпіонату України відбулася у швейцарському Ньоні.

Вчора, 2 вересня, в Швейцарії відбувся XVII Форум елітних тренерів УЄФА. Захід крім інших учасників відвідали головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу і наставник "Дніпра" Мирон Маркевич. Останній отримав запрошення на Форум вперше.

На зустрічі також були присутні Арсен Венгер ("Арсенал"), Юрген Клопп (без команди), Массіміліано Алегрі ("Ювентус"), Хулен Лопетегі ("Порту"), Мануель Пеллегріні ("Манчестер Сіті"), Лоран Блан (ПСЖ), Луїс Енріке ("Барселона"), Карло Анчелротті (без клубу), Дієго Сімеоне ("Атлетико"), а також інші фахівці. Зборами керували президент УЄФА Мішель Платіні і керівник тренерського штабу УЄФА сер Алекс Фергюсон - легендарний тренер "Манчестер Юнайтед".

ФК Шахтер

Вперше така зустріч пройшла в 1999 році. З тих пір конференції організовуються на початку кожного єврокубкового сезону. Під час Форуму тренери проаналізували підсумки останнього футбольного року в європейському футболі, обговорили нові тенденції та дали оцінку єврокубковим турнірам та суддівству.

Відзначимо, що в минулому єврокубковому сезоні донецький "Шахтар" під керівництвом Луческу вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів, де поступився в 1/8 фіналу "Баварії". Команда Мирона Маркевича, у свою чергу, пробилася у фінал Ліги Європи, де поступилася "Севільї".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі