Ломаченко все ближче до бою з Рігондо

Поділитися
Ломаченко все ближче до бою з Рігондо Ломаченко пливе до Рігондо © Instagram
Українець може зустрітися на професійному рингу з боксером, який також двічі вигравав Олімпійські ігри.

Василь Ломаченко в наступному бою може зустрітится з кубинцем Гільєрмо Рігондо, який, як і українець, є дворазовим чемпіоном Олімпійських ігор. На даний момент Рігондо володіє поясами чемпіона світу WBA і WBO, щоправда у другій найлегшій вазі (до 55,225), тоді як Ломаченко є чемпіоном світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,153).

Команди боксерів активно ведуть переговори і намагаються домовитися. Представники Рігондо вже дали згоду на бій, але тільки за однієї умови: він може відбутися в категорії до 57,2 кг, однак у день виходу боксерів на ринг їх вага не повинна перевищувати 60,8 кг.

У той же час команда Ломаченка хоче, щоб поєдинок відбувся в повноцінних рамках напівлегкої категорії. "Я поговорив з Ломаченком щодо умов додаткового зважування в день бою, і ми прийшли до того, що нас це не влаштовує. До того ж у WBO є правила. Є правила комісії. Є правила боксу. Звичайно, ми хочемо, щоб бій відбувся, але з регулярними правилами. Я думаю, все реально і цей поєдинок викличе резонанс. Два дворазових олімпійських чемпіона в одному ринзі – це буде дуже цікаво", - сказав менеджер українця Егіс Климас.

А глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум, який веде справи Ломаченка, висловив упевненість, що бій українця і кубинця буде конкурентним: "Це той бій, який хочуть побачити вболівальники. У нас є два боксери, які були олімпійськими чемпіонами і поєдинок між ними буде історичним. Я думаю, що Ломаченко є кращим бійцем у світі, і вважаю, що він може перемогти будь-кого. У той же час я вважаю, що Рігондо стане для нього проблемою завдяки своїй майстерності".

Відзначимо, що поки промоутери домовляються, Ломаченко підтримує форму. Українець виклав у соцмережі фото, на якому катається на каное, підписавши його так: "Йду через океан до Рігондо". А раніше Рігондо на своїй сторінці в Instagram звернувся на адресу Ломаченка, написавши "Ти готовий?".

Читайте також: Ломаченко вже в жовтні може об'єднати два чемпіонські титули

Нагадаємо, в останньому бою на професійному рингу Ломаченко в дев'ятому раунді нокаутував Гамаліера Родрігеса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі