Ломаченко та Кролла дали останні коментарі перед боєм

Поділитися
Ломаченко та Кролла дали останні коментарі перед боєм Бій пройде 13 квітня © lomachenko.com
Боксери готові до поєдинку.

Український чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) і британець Ентоні Кролла (34-6-3, 13 КО) дали останні коментарі перед очним протистоянням.

Британець нагадав, що його головна мета в цьому бою - здивувати світ:

"Я добився всього, чого хотів. Тепер зосереджений на тому, щоб здивувати світ. Є ще багато речей, які я хотів би зробити, але перемога над Ломаченком стане ключовою.

Мене мотивує можливість здобути одну з найбільших перемог, які вдавалися британським боксерам. Якщо я виграю, так і буде, без перебільшень. Ломаченко відрізняється від інших боксерів, він дуже оригінальний, дуже розумний і приголомшливо рухається в рингу. Слабкостей у нього не багато, але невразливих не буває", - заявив Кролла.

Ломаченко також прокоментував майбутній поєдинок:

"Ентоні Кролла знаходиться у відмінному стані, тому що йому абсолютно нічого втрачати. Перед поєдинками я завжди трохи нервую, але коли я потрапляю на ринг, я вже відчуваю себе в своїй тарілці. Я починаю насолоджуватися цим, пара раундів, а потім я знаходжу свій ритм. Я готовий битися з будь-якими суперниками, але мені потрібні чемпіонські пояси. Якщо у вас є титул, будь ласка, виходите на ринг, і я буду битися з вами", - повідомив Ломаченко.

Поєдинок Ломаченко – Кролла відбудеться вранці 13 квітня в американському Лос-Анджелесі.

Українець перейшов в легку вагу в минулому році і завоював два титули за два бої, перемігши Хорхе Лінареса і Хосе Педрасу.

Раніше стало відомо про те, що букмекери вважають Ломаченка явним фаворитом бою проти Кролли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі