Ломаченко особисто викликав на бій Рігондо

Поділитися
Ломаченко особисто викликав на бій Рігондо Ломаченко домагається бою з Рігондо © BBC
Український чемпіон світу має намір домогтися об'єднавчого поєдинку в особистому діалозі з кубинським бійцем.

Василь Ломаченко (4-1, 2 КО), який володіє поясом чемпіона WBO в напівлегкій вазі, свій наступний бій проведе в листопаді та стане головною подією одного з вечорів боксу на американському телеканалі HBO. Імовірно подія пройде 21 листопада в Дубаї, про що заявив промоутер українця Боб Арум.

Проте поки не затверджений суперник українця, так як переговори ні з одним з чемпіонів дивізіону не увінчалися успіхом. Головним кандидатом на цю роль є Гільєрмо Рігондо (15-0, 10 КО), який є чемпіоном світу за версіями WBA і WBO у першій напівлегкій вазі, але команда українця наполягає на поєдинку в дивізіоні Ломаченко, на що кубинець поки не погоджується.

Тепер Василь особисто опублікував пост на своїй сторінці в Instagram, закликавши Рігондо битися за звання кращого, а не ухилятись від бою через дрібниці і фінансові питання: "Давай битися не заради грошей, а за право бути справжнім чемпіоном! Давай зробимо це для всіх шанувальників боксу. Гільєрмо, я чекаю відповіді", - написав українець.

Відзначимо, що раніше Ломаченко виклав у соцмережі фото, на якому катається на каное, підписавши його так: "Йду через океан до Рігондо". Рігондо, у свою чергу, на своїй сторінці в Instagram звернувся до Василя, написавши "Ти готовий?".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі