Ломаченко може перейти в іншу вагову категорію

Поділитися
Ломаченко може перейти в іншу вагову категорію Ломаченко може піднятися на одну вагу вище © lomachenko.com
Українського боксера не влаштовує те, що потенційні суперники уникають зустрічі з ним.

Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі Василь Ломаченко заявив, що може змінити вагову категорію і перейти у другу напівлегку вагу (58,967 кг). Причиною тому може стати відсутність перспективних поєдинків у нинішній ваговій категорії українця (57,153 кг).

"Якщо ситуація в моїй ваговій категорії не зміниться, якщо боксери, які володіють іншими чемпіонськими поясами - Расселл, Санта-Крус, Селбі так і будуть бігати від мене, то мені доведеться піднятися на одну вагу вище", - заявив Ломаченко.

У наступному бою Ломаченко, нагадаємо, зустрінеться з маловідомим мексиканцем Ромуло Коасіча. Українець навіть не знає, як звуть його суперника: "Не пам'ятаю його імені... Косіячи?". До цього бою Ломаченко готується вже більше тижня.

Читайте також: Ще один кубинець готовий битися з Ломаченком

Нагадаємо, раніше представники компанії Top Rank заявляли, що багато боксерів відмовляються виходити в ринг проти Ломаченка. Також повідомлялося, що Top Rank не співпрацює з промоутером Елом Хеймоном, боксери якого володіють іншими чемпіонськими поясами в напівлегкій вазі. Відповідно, проведення об'єднавчого бою найближчим часом не представляється можливим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі