"Ліверпуль" знову відчув важливість останніх хвилин в матчах Ліги Чемпіонів

Поділитися
"Ліверпуль" знову відчув важливість останніх хвилин в матчах Ліги Чемпіонів "Лудогорец" в нинішній Лізі Чемпіонів набрав 4 очки © ludogorets.com
Англійська команда могла зробити серйозний крок до завоювання путівки в плей-офф, однак у підсумку відклала вирішення проблеми на останній момент.

Англійський "Ліверпуль" зіграв внічию 2:2 у матчі з дебютантом Ліги Чемпіонів болгарським "Лудогорцем", втративши перемогу за хвилину до кінця основного часу поєдинку.

Як і в першому матчі у нинішній Лізі Чемпіонів "червоні" зустріли серйозний опір з боку опонента і в підсумку доля матчу вирішилася в кінцівці поєдинку - тоді на користь "Ліверпуля" завдяки ветерану та іконі команди Стівену Джеррарду, який реалізував пенальті на третій доданій арбітром хвилині.

На цей раз, у Болгарії, англійці, навпаки, пропустили за кілька хвилин до свистка: після розіграшу кутового Светослав Дяков скинув м'яч на Георгі Терзієва, який і вразив ціль.

Таким чином, у групі відразу три команди претендують на потрапляння в плей-офф - "Базель", "Ліверпуль" і "Лудогорець". Щоб забезпечити собі участь в 1/8 фіналу ЛЧ "червоним" необхідно вдома обіграти швейцарців, які, до речі, перемогли англійців на своєму стадіоні 1:0. У "Лудогорца" завдання набагато складніше - виграти у "Реала" і чекати осічки інших претендентів.

"Лудогорець" (Болгарія) - "Ліверпуль" (Англія) - 2:2 (1:2)

Голи: Абало, 3 (1:0). Ламберт, 8 (1:1). Хенденрсон, 37 (1:2). Терзиєв, 88 (2:2).

"Лудогорець": Стоянов, Жуніор Кайсара, Терзиєв, Моци, Минєв, Місідьйян, Фабіу Эспинью (Юнес, 81), Дяков, Марселінью, Александров (Вандерсон, 72), Абало (Жунінью Кішада, 69).

"Ліверпуль": Міньоле, Манкільйо, Туре, Шкртел, Джонсон, Джеррард, Лукас, Хендерсон, Аллен, Ламберт, Стерлінг (Альберто Морено, 82).

Судья: Матеу Лаос (Іспанія).

26 ноября. Софія. Стадион "Васил Левські".

26 листопада у групі А фіналіст минулорічної Ліги Чемпіонів достроково забезпечив собі участь в плей-офф: мадридський "Атлетіко" не залишив жодного шансу грецькому "Олімпіакосу" - 4:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі