"Ліверпуль" - "Севілья": анонс, де дивитися матч 18 травня

Поділитися
"Ліверпуль" - "Севілья": анонс, де дивитися матч 18 травня Фінал пройде в Базелі © twitter.com/UEFAcom_ru
Англійський та іспанський клуби будуть боротися за перемогу в Лізі Європи.

Сьогодні, 18 травня, в Базелі відбудеться фінал Ліги Європи, в якому за перемогу в турнірі і путівку в Лігу чемпіонів посперечаються англійський "Ліверпуль" і іспанська "Севілья". ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Ліверпуль" - "Севілья".

Команда Євгена Коноплянки в Лігу Європи, нагадаємо, потрапила з Ліги чемпіонів. У плей-офф ЛЄ іспанський клуб пройшов "Мольде", "Базель", "Атлетик" і "Шахтар". "Ліверпуль" стартував з групового етапу Ліги Європи. Там мерсисайдці залишили за своєю спиною "Сьон", "Рубін" і "Бордо", а вже у плей-офф пройшли "Аугсбург", "Манчестер Юнайтед", "Боруссію" і "Вільярреал".

"Севілья" є чинним володарем трофею і може встановити рекорд, вигравши його в третій раз поспіль. Також нагадаємо, що "Севілья" вигравала Лігу Європи/Кубок УЄФА чотири рази і є найбільш титулованим учасником цього турніру. "Ліверпуль" може зрівнятися з "Севільєю" - у "червоних" три титули, всі завойовані ще в бутність Кубка УЄФА.

Цікавим штрихом фіналу є і той факт, що обидві команди втратили можливість потрапити в Лігу чемпіонів через свої національні чемпіонати, але можуть опинитися там завдяки перемозі в ЛЄ.

Відзначимо, що "Ліверпуль" і "Севілья" раніше один з одним не зустрічалися. Проти іспанських клубів "Ліверпуль" провів 18 матчів, в яких 7 разів виграв і 5 раз програв. А "Севілья" чотири рази грала з англійцями - 3 перемоги, 1 поразка.

"Ліверпулю" в цьому матчі не допоможуть дискваліфікований Сако, травмовані Гомес і Россітер. Під питанням участь в матчі Орігі. У "Севільї" травмовані Крон-Делі і Тремулінас.

Зате рветься в бій Євген Коноплянка. Для нього це буде другий поспіль фінал Ліги Європи. "Ми всередині команди говоримо поки виключно про те, що третій раз поспіль виходимо в фінал. Про можливість перемоги не міркуємо: наша місія не до кінця виконана, так що ми в робочому процесі", - зазначив українець.

"Ліверпуль" - "Севілья"

Середа, 18 травня, Базель, "Санкт-Якоб Парк", 21.45

Пряма трансляція - на телеканалі "Футбол 2".

"Ліверпуль": Міньоле; Кляйн, Ловрен, Туре, Морено; Лаллана, Джан, Мілнер; Фірміні, Коутіньо, Старрідж.

"Севілья": Сорія; Маріано, Рамі, Каррісу, Ескудеро; Криховяк, Н'Зонзі; Коке, Банега, Вітоло; Гамейро.

Арбітр - Йонас Еріксон (Швеція)

Нагадаємо, букмекери вважають фаворитом матчу "Ліверпуль". Коефіцієнт на перемогу команди Юргена Клоппа - 2,40, тоді як на перемогу "Севільї" - 3,10. Найменш імовірним варіантом вважається нічия - 3,40.

Дізнайтеся про результат поєдинку "Ліверпуль" - "Севілья" в фіналі Ліги Європи-2016 першими, залишайтеся з ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі