Ліга Європи: «Динамо» впевнено перемогло «Бешикташ» і вийшло в 1/8 фіналу

Поділитися
© football.ua
У четвер, 24 лютого, завершилися матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Київське «Динамо» знову продемонструвало свою перевагу над турецьким «Бешикташем», обігравши його з рахунком 4:0.

«Динамо» з перших хвилин показало, що не збирається віддавати гру на волю випадку або розходитися «нулями».

На 3-й хвилині Олег Гусєв з правого флангу віддав пас у центр штрафного на Андрія Шевченка. Андрій обігрався з Артемом Мілевським, і Олег, який уже набіг, був готовий пробивати, але йому завдив захисник. Не біда - м'яч підібрав Огнен Вукоєвич і спокійно відправив його за призначенням.

До кінця першого тайму м'ячі більше не забивали, хоча турецький клуб досить вміло відсунув гру від своїх воріт. Здавалося, що гра вже зіграна, але справжнє видовище чекало уболівальників в другій половині гри.

Остаточного удар «Бешикташу» завдав другий гол на 55-й хвилині. Мілевський вивів Ярмоленка на побачення з Рюшту, й Андрій, обігравши екс-голкіпера Барселони, вразив порожні ворота.

Гості перестали боротися, розуміючи, що відігратися більше немає жодних шансів.

Скориставшись цим, на 64-й хвилині Єрьоменко здалеку пробив у штангу, м'яч відскочив до Нінковича, і Мілош чи не першим дотиком катнув круглого правіше під удар Гусєву - 3:0.

Останній гол у матчі було забито на 74-й хвилині. Шевченко отримав м'яч від Єрьоменка недалеко від лінії штрафної і вколотив його у ближній кут - 4:0.

Отже, «Динамо» впевнено виходить у 1/8 фіналу Ліги Європи, де зустрінеться з англійським «Манчестер Сіті».

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі