Ліга Європи. "Динамо" - "Брага" 1:1

Поділитися
Матч «Динамо» - «Брага» не став бальзамом на душу українським вболівальникам після вчорашньої розгромної поразки «Шахтаря».

Хоча спочатку у нього були для цього всі дані: гол Андрія Ярмоленка вже на 6-й хвилині і ще кілька можливостей мало не миттєво збільшити рахунок. Здавалося, за нас помстяться, а бідна «Брага» постраждає через сусідів з Іберійського півострова, які надто розігралися.

Нещасний випадок непомітно підкрався, як і слід було очікувати, на 13-й хвилині. Простріл португальців з кутового, рикошет, стегно Олега Гусєва - і його ж прізвище на табло з образливою припискою «автогол».

Це, до речі, був останній небезпечний момент біля воріт «Динамо» у першому таймі. Самі ж кияни продовжили атакувати, створили ще кілька гольових можливостей, але не реалізували їх. А потім стали все частіше спотикатися об щільний частокіл ніг суперників, які прийшли до тями після стартового шоку.

До кінця першого тайму гравці «Браги», в основному, не грали, але дуже заважали грати динамівцям. І все ж Мілевський, Ярмоленко, Гусєв і Кравець цілком могли встановити більш адекватний грі рахунок на табло.

Після перерви на поле замість Артема Кравця вийшов Андрій Шевченко. Цього чекали багато вболівальників, але, знай вони подальший розвиток подій - порадили б Юрію Сьоміну притримати вихід Шевченка до кращих часів.

Андрій провів на полі всього 15 хвилин. За цей час він встиг повторити подвиг Робіна ван Персі у матчі «Барселона» - «Арсенал»: спочатку отримати жовту картку в незначному ігровому епізоді (у голландського судді Бьорна Куперса саме була трихвилинка «гірчичників», з 51-ї по 53-у хвилину він їх показав 4 штуки), а потім і зовсім бути видаленим за удар по м'ячу після свистка (цим ударом Шевченко забив гол з положення «поза грою»).

Після видалення гра кардинально змінилася. Ініціативою заволоділа португальська команда, хоча до пуття у футбол так і не заграла.

Підсумок - результативна нічия, яка, звичайно, не принесла ніякої радості динамівським уболівальникам.

Матч-відповідь - за тиждень. «Динамо» без Шевченка, «Брага» - без Клаудіо Кака і Мігеля Гарсія (чиї жовті картки в цьому матчі стали довідками про поважну причину для відгулу 14 квітня).

В інших сьогоднішніх чвертьфіналах Ліги Європи зафіксовано такі результати:

Порту - Спартак 5:1 (не плач, «Шахтар»)

Вільярреал - Твенте 5:1 (посміхнися, «Шахтар»)

Бенфіка - ПСВ 4:1 (вибач, «Шахтар», п'ятий не встигли)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі