Ліга Європи: українець Алієв не допоміг "Анжі" здолати сопернника в 1/8 фіналу

Поділитися
Ліга Європи: українець Алієв не допоміг "Анжі" здолати сопернника в 1/8 фіналу Олександр Алієв (ліворуч) не зумів забити гол супернику © rnw.nl
У проведених матчах 1/8 фіналу Ліги Європи, незважаючи на виліт всіх клубів з України в попередньому раунді, взяли участь українські футболісти. Олександр Алієв вкотре непогано проявив себе за свій "Анжі". Щоправда, команда з Росії програла.

Колишній півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв, який підписав контракт із російським "Анжі" в зимове міжсезоння, не зумів врятувати свою нову команду від поразки в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

Росіяни програли 0:1 на виїзді з голландським "АЗ Алкмар" - долю поєдинку вирішив гол, забитий з пенальті за гру рукою. Зазначимо, що Олександр Алієв вийшов на поле у стартовому складі і був замінений на 72-й хвилині.

АЗ (Голландія) - "Анжі" (Росія) - 1:0 (1:0)

Гол: Йоханнссон, 31 - з пенальті.

АЗ (Алкмар): Альварадо, Гауелєув, Віргевер, Буськ Поульсен (Вуйтенс, 46), Юханссон, Ортіс, Гудель, Ельм, Беренс, Бергхейс (Гудмундссон, 24), Йоханнссон.

"Анжі" (Махачкала): Кержаков, Ангбва, Евертон (Бурмістров, 46), Єпуряну, Гаджибеков, Єщенко, Мкртчян, Ахмедов, Алієв (Сердеров, 71), Смолов, Бухаров (Абдулавов, 86).

Попередження: Евертон, 20. Гаджибеков, 28. Гауелєув, 34. Вуйтенс, 58. Ахмедов, 67. Єпуряну, 74.

Суддя: Орсато (Італія).

14 березня. Алкмар. Стадіон AFAS.

Нагадаємо, що саме Алієв допоміг "Анжі" в другому матчі 1/16 фіналу турніру пройти бельгійський "Генк" - він взяв участь у двох голах в гостьовому поєдинку. У підсумку, його команда перемогла 2:0 і вийшла у наступний раунд. Зараз же, навіть після гостьової поразки від АЗ, у махачкалінців є всі шанси продовжити виступи у турнірі.

В інших матчах можна відзначити гостьову перемогу "Валенсії", яка обіграла в 1/16 фіналу "Динамо". Левантійці легко розібралися з болгарським "Лудогорцем" 3:0. "Тоттенхем", який вибив із розіграшу "Дніпро", без шансів поступився в Лондоні португальській "Бенфіці" - 1:3.

"Ліон" розгромив 4:1 "Вікторію": нагадаємо, що французька команда в 1/16 фіналу пройшла "Чорноморець", а чеські футболісти - донецький "Шахтар".

В інших матчах було зафіксовано такі результати:

"Порту" (Португалія) - "Наполі" (Італія) - 1:0; "Базель" (Швейцарія) - "Зальцбург" (Австрія) - 0:0; "Севілья" - "Бетіс" - 0:2; "Фіорентина" - "Ювентус" - 1:1.

Матчі у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи відбудуться 20 березня. !zn

Читайте також:

Камерунець Самуель Ето'О навіть в Англії називає себе дагестанцем

Мессі встановив черговий бомбардирський рекорд

Збірна України, як і раніше випереджає Росію в рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі