Ліга Європи: результати перших матчів 1/8 фіналу, відео голів

Поділитися
Ліга Європи: результати перших матчів 1/8 фіналу, відео голів "Севілья" майже забезпечила собі участь у чвертьфіналі © Facebook/FC Sevilla
12 березня у Лізі Європи були зіграні перші поєдинки 1/8 фіналу. З виходом у наступний раунд плей-офф можна вже сміливо вітати мінімум одну команду.

12 березня у 8 європейських містах відбулися перші матчі 1/8 фіналу Ліги Європи-2014/15.

Мінімум в одному протистоянні його результат вже практично вирішене: "Севілья" на виїзді обіграла співвітчизників з "Вільярреала" 3:1 і тепер може не переживати за другий матч.

Також близький до виходу в 1/4 фіналу російський "Зеніт" - пітерці на своєму полі розібрався з італійським "Торіно" - 2:0, а німецький "Вольфсбург" - 3:1 з ще одиним представником Італії "Інтером".

1/8 фіналу Ліги Європи

Перші матчі

Зеніт (Росія) - "Торіно" (Італія) - 2:0 (1:0)

Дніпро (Україна) - Аякс (Нідерланди) - 1:0 (1:0).

Вольфсбург (Німеччина) - Інтер (Італія) - 3:1 (1:1).

Евертон (Англія) - Динамо (Україна) - 2:1 (1:1).

Вільярреал (Іспанія) - Севілья (Іспанія) - 1:3 (0:2).

Брюгге (Бельгія) - Бешикташ (Туреччина) - 2:1 (0:0)

Фіорентина (Італія) - Рома (Італія) - 1:1 (1:0)

Матчі-відповіді відбудуться 19 березня на полях суперників, зазначених другими.

Як і очікувалося, в напруженому ключі проходив матч одного з лідерів Бундесліги "Вольфсбурга" і міланського "Інтера". Колишній суперник "Дніпра" по груповому турніру відкрив рахунок вже на 5-й хвилині - відзначився Родріго Паласіо. Однак "Вольфсбург" володів ініціативою і незабаром Налдо відновив рівновагу. Перемогу ж німцям приніс бельгієць де-Брейне, який забив два голи у другому таймі.

Аргентинець Гонсало Ігуаїн з "Наполі" став ключовою фігурою в протистоянні неаполітанців і московських динамівців. Як і в попередньому матчі, гості відкрили рахунок. Однак поступово італійці довели свою перевагу до комфортного перед матчем у відповідь.

Нагадаємо, що саме "Наполі" вважається букмекерами головним фаворитом нинішнього розіграшу Ліги Європи.

Ще один поєдинок, який завершився з рахунком 3:1, проходив в Іспанії в рамках національного дербі: чинний володар трофея в Лізі Європи "Севілья" в гостях грала проти "Вільярреала".

Гості швидко прибрали ініціативу в свої руки і незабаром зробили рахунок 2:0. У "Вільярреала" вийшло відповісти лише після перерви: Лусіано Вьетто буквально прорвався крізь руки і ноги опонентів і партнерів у штрафному і проштовхнув м'яч у ціль. Суддя довго радився, зараховувати взяття воріт, але в підсумку гол був зафіксований.

Проте "Севілья" відповіла практично відразу ж, поставивши, напевно, фінальну крапку в протистоянні. Чи "жовта субмарина" зуміє відіграти дефіцит в три голи на виїзді.

Перші матчі 1/8 фіналу вийшли результативними - майже по три голи за гру в середньому забивали футболісти. Слід зазначити і те, що три м'ячі з 23 влетіло у ворота з "точки", а ще один пенальті - в італійському дербі - не був забитий завдяки вдалим діям голкіпера "Фіорентини" Норберто Нето, який відбив удар Едему Льяйіча.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі