Ліга Європи: "Кайрат" Тимощука виграв, "Габала" Григорчука врятувалася від поразки

Поділитися
Ліга Європи: "Кайрат" Тимощука виграв, "Габала" Григорчука врятувалася від поразки Григорчук після матчу виправдовувався через пенальті © gabalafc.az
Клуби українських легіонерів провели матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

30 липня було зіграно 28 матчів третього раунду кваліфікації Ліги Європи. Активну участь взяли в них і українці.

Алматинський "Кайрат", у складі якого весь матч провів на полі Анатолій Тимощук, виграв у "Абердіна", але зіпсував картину пропущеним м'ячем. Казахстанці активно почали зустріч і двічі забили вже в перші 25 хвилин гри. Однак у другому таймі господарі не зуміли зберегти свої воротах сухими, значно ускладнивши собі завдання перед повторною грою - 2:1. "Шкода, що пропустили", - сказав після гри головний тренер "Кайрата" Вайсс.

"Габала" під керівництвом Романа Григорчука здобула позитивний результат на Кіпрі. У матчі проти "Аполллона" азербайджанський клуб довгий час програвав, але відігрався з пенальті на 90-й хвилині матчу - 1:1. У складі "Габали" 90 хвилин провели Безотосний і Гай, а Антонов був замінений на 76-й хвилині.

Після матчу Григорчук був змушений коментувати пенальті, призначений наприкінці зустрічі: "Рефері матчу має високий рівень кваліфікації. Потрібно відкласти емоції і подивитися на це, як на рішення професійного рефері. Не має значення, на якій хвилині був поставлений пенальті, головне, що він був призначений справедливо".

Додамо, що хорватський "Хайдук" без участі українців переграв норвезький "Стремсгодсет" (2:0), казанський "Рубін" без Марко Девіча переміг на виїзді "Штурм" (3:2), а Андрій Дикань допоміг "Краснодару" вдома виграти у "Слована" (2:0).

Нагадаємо, українські клуби свої матчі третього раунду кваліфікації провели по-різному. "Зоря" обіграла "Шарлеруа" (2:0), а "Ворскла" програла "Жиліні" (0:2).

Матчі-відповіді пройдуть 6 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі