Ліга Європи: екс-гравець "Карпат" приніс перемогу "Габалі", Тимощук програв, але пройшов далі

Поділитися
Ліга Європи: екс-гравець "Карпат" приніс перемогу "Габалі", Тимощук програв, але пройшов далі "Габала" зуміла пройти далі © gabalafc.az
Клуби українських футболістів пробилися до третього раунду кваліфікації Ліги Європи.

Азербайджанська "Габала", казахстанський "Кайрат" та хорватський "Хайдук", які представлені в Лізі Європи відомими українцями, зуміли пройти у третій раунд кваліфікації другого за значимістю єврокубкового турніру.

"Габала" під керівництвом Романа Григорчука у протистоянні з сербськими "Чукаричками" відігралася після виїзних 0:1. Перемогу азербайджанському клубу, який протягом всієї гри володів перевагою, приніс дубль екс-гравця "Карпат" Сергія Зеньова. Естонець відзначився на 39-й і 53-й хвилинах - 2:0. Українці Гай і Безотосний провели на полі весь матч, а Антонов був замінений вже в доданий арбітром час.

"Кайрат" Анатолія Тимощука після домашніх 3:0 дозволив собі програти на виїзді вірменському "Алашкерту" - 1:2. Український ветеран відіграв всі 90 хвилин.

Пробився до наступного етапу і хорватський "Хайдук", правда, зробив це без допомоги українців. Після виїзної поразки (2:3) хорвати впевнено впоралися зі словенським "Копером" вдома - 4:1.

У третьому раунді кваліфікації ЛЄ "Габала" зіграє з кіпрським "Аполлоном", "Кайрат" - з шотландським "Абердіном", а "Хайдук" - з норвезьким "Стрьомсгодсетом".

Нагадаємо, що луганська "Зоря" на цьому етапі зустрінеться з бельгійським "Шарлеруа", а полтавська "Ворскла" - зі словацькою "Жиліною". Матчі відбудуться 30 липня і 6 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі