Ліга Європи: букмекери упевнені в успіху "Зорі" і сумніваються в "Ворсклі"

Поділитися
Ліга Європи: букмекери упевнені в успіху "Зорі" і сумніваються в "Ворсклі" "Зоря" виграла в першому матчі © ФК Зоря
Українські клуби мають різні шанси пройти до наступного етапу змагань.

6 серпня "Зоря" і "Ворскла" проведуть матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Луганчани в Києві будуть приймати "Шарлеруа", а полтавчани вдома зіграють з "Жиліною".

Букмекери впевнені в тому, що "Зоря" після виїзної перемоги (2:0) впорається з "Шарлеруа" і вдома: 1,73 - на перемогу луганчан, 3,55 - на нічию, 4,75 - на те, що матч закінчиться на користь "Шарлеруа". При цьому коефіцієнт на те, що в наступний раунд пройде "Зоря", близький до мінімального - 1,05. Тоді як на прохід бельгійців - 8.

А ось в підсумковому успіху "Ворскли", яка в першому матчі програла 0:2, букмекери сумніваються, хоча і роблять прогноз на домашню перемогу полтавчан. Коефіцієнт на те, що "Ворскла" обіграє "Жиліну" - 1,85, на нічию - 3,4, на перемогу словаків - 4,2. Однак котирування на вихід до наступного етапу говорять на користь "Жиліни": 1,1 - на словаків, 6 - на українців.

Нагадаємо, головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб висловив упевненість в тому, що "Шарлеруа" приїде в Київ з бойовим настроєм, а головний тренер "Ворскли" Василь Сачко заявив, що його підопічні навіть не допускають думки про те, що дуель вже програна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі