Ліга Європи: букмекери упевнені в тому, що "Легія" пройде "Зорю"

Поділитися
Ліга Європи: букмекери упевнені в тому, що "Легія" пройде "Зорю" "Зоря" прилетіла до Варшави © ФК Зоря
Котирування букмекерських контор говорять на користь поляків, а головний тренер "Легії" побоюється швидкого голу луганчан.

27 серпня луганська "Зоря" у Варшаві проведе матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти "Легії". Підопічні Юрія Вернидуба спробують відігратися після 0:1 в Києві.

Букмекери не вірять в те, що луганчанам вдасться це зробити. Коефіцієнт на перемогу "Зорі" - 4,75, на нічию - 3,6, а на перемогу "Легії" - 1,7. При цьому коефіцієнт на те, що в груповий етап турніру проб'ються поляки - мінімальний (1,1), а на те, що там ониниться луганський клуб - 5,75.

Головний тренер "Легії" Хеннінг Берг перед грою заявив, що побоюється швидкого голу "Зорі": "Якщо "Зоря" заб'є швидкий гол, то може бути всяке. Наш майбутній суперник - технічна команда, з хорошою грою в атаці. Звичайно, треба враховувати все, і ми можемо не потрапити в груповий етап. Найголовніше те, що нам вдалося перемогти в Києві. Це збільшує наші шанси".

Нагадаємо, раніше керівництво луганського клубу попросило своїх уболівальників утриматися від поїздки до Варшави у зв'язку з бійками польських і українських фанатів, які відбулися в Києві та Львові, а також поведінкою поляків вже під час матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі