Ліга Чемпіонів: результати других матчів 1/8 фіналу, відео голів

Поділитися
Ліга Чемпіонів: результати других матчів 1/8 фіналу, відео голів Матч між "Челсі" і ПСЖ вже став прикладом героїзму на футбольному полі © PSG
Чвертьфіналісти Ліги Чемпіонів визначилися в матчах 1/8 фіналу, які тримали вболівальників у напрузі протягом місяця.

18 березня були зіграні завершальні два матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів: "Барселона" і "Ювентус" приєдналися до решти шести учасників чвертьфіналів.

У топ-8 європейських команд пробилося три команди з Іспанії - "Реал", "Атлетіко" і "Барселона", два французьких колективу - "Монако" і "Парі Сен-Жермен", а також по одному представнику Німеччини ("Баварія"), Італії ("Ювентус") і Португалії ("Порту").

10 березня

Реал - Шальке - 3:4 (2:2). Роналду, 25, 45. Бензема, 52 - Фухс, 20. Хунтелаар, 40, 84. Сані, 57.

Перший матч - 2:0.

Порту - Базель - 4:0 (1:0). Браїмі, 14. Еррера, 47. Касемиру, 56. Абубакар, 76.

Перший матч - 1:1.

11 березня

Баварія - Шахтар - 7:0 (2:0). Мюллер, 4 (пен.), 52. Боатенг, 34. Рібері, 49. Бадштубер, 63. Левандовський, 75. Гетце, 87.

Перший матч - 0:0

Челсі - Парі Сен-Жермен - 2:2 д. в.(0:0, 1:1). Кехілл, 81. Азар, 96 (пен.) - Давид Луїс, 86. Тіагу Сілва, 114.

Перший матч - 1:1.

17 березня

Атлетіко - Байєр - 1:0 (1:0), пен. 3:2. Суарес, 27.

Перший матч - 0:1.

Монако - Арсенал - 0:2 (0:1). Жиру, 36. Ремсі, 79.

Перший матч - 3:1.

18 березня

Боруссія Д - Ювентус - 0:3 (0:1). Тевес, 3, 79. Мората, 70.

Перший матч - 0:1.

Барселона - Манчестер Сіті - 1:0 (1:0). Ракітіч, 31.

Перший матч - 2:1.

Мабуть перше, що кидається в очі при вивченні результатів матчів, - висока результативність. Всього у 8 матчах футболісти забили 29 голів - в середньому майже по 3,8 голи за поєдинок. Втім, велика частина голів - заслуга чотирьох команд - "Порту", "Реала", "Шальке", а також "Баварії", яка відвантажила у ворота "гірників" рекордна як для плей-офф кількість м'ячів.

Як завжди, серед трудових голів, а також м'ячів, які команди забивали після помилок суперників, знайшлися і ті, які можна назвати красивими і заслуговують особливої уваги.

У матчі "Реал" - "Шальке" до таких можна віднести гол у виконанні Каріма Бензема, коли нападник збірної Франції зробив рахунок 3:2 на початку другої 45-хвилинки. Тут доречно говорити і про індивідуальну майстерність, і про везіння, проте гол вийшов гарним і красивим.

Француз пройшов майже всі штрафну і, зумівши зберегти контроль над м'ячем після контакту з захисниками, обійшов воротаря і вразив вже порожні ворота.

Безсумнівно красивим вийшов і точний удар бразильця Касемиру в матчі "Порту" - "Базель". Це був один з голів, забитих зі штрафного, і саме він виявився найбільш ефектним.

Футболіст "Порту" пробив не в дев'ятку, але без шансів для голкіпера швейцарців. Очок Касемиру додає і відстань, з якого він виконував удар - більше, ніж зазвичай необхідно для подібних ударів.

Слід відзначити й гол у виконанні француза Олів'є Жиру, який міг допомогти його "Арсеналу" пробитися в 1/4 фіналу, однак у підсумку лише поклав початок перемозі "канонірів" 2:0.

Так, можна стверджувати, що нападнику "Арсеналу" супроводжувала удача, однак той показав свою майстерність і все-таки домігся капітуляції голкіпера "Монако" Даніеля Субашича. Після двох рикошетів Жиру проявив холоднокровність і пробив з гострого кута, потрапивши під поперечину.

І, нарешті, гол Карлоса Тевеса, який виявився дуже важливим для його команди, адже був забитий на 3-й хвилині виїзного матчу. Після цього "Боруссії" необхідно було тричі вражати ворота суперника, однак у підсумку, невдача настільки засмутила "джмелів", що ті пішли з поля без голів.

Аргентинець Тевес змістився ближче до флангу, звідки, метрів з 22-х завдав невідпорного удару. Воротар "Боруссії" Роман Вайденфеллер хоч і зреагував на нього, однак м'яч влетів у ціль впритул зі штангою. До речі, Тевес поставив переможну крапку в матчі, забивши на 79-й хвилині. Той гол був теж непоганий.

Залишається додати, що жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 20 березня в Ньоні. Перші матчі пройдуть 14 і 15 квітня, відповіді - 21 і 22 квітня. Фінал запланований на 6 червня - головний матч прийматиме Берлін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі