Лідеру "Шахтаря" цікавий перехід в "Ювентус"

Поділитися
Лідеру "Шахтаря" цікавий перехід в "Ювентус" "Шахтар" може втратити Тейшейру © ФК Шахтер
Алекс Тейшейра зізнався, що готовий відповісти взаємністю чемпіонам Італії.

Туринський "Ювентус" зацікавлений в послугах головної зірки команди Мірчі Луческу - бразильця Алекса Тейшейри, який міг піти з команди минулого літа, але прийняв рішення залишитися.

У розмові з виданням Gazzetta dello Sport півзахисник не став заперечувати інтерес з боку "Старої Синьйори": "Якщо ми говоримо про "Ювентус", то це один з провідних клубів Європи. Я знаю про зацікавленість "бьянко-нері", і мені приємна увага з боку такої команди. Якщо "Ювентус" в майбутньому зробить пропозицію, яка влаштує як мене, так і "Шахтар", я буду дуже щасливий переїхати в Турин".

Крім того, Тейшейра прокоментував свою відсутність у національній збірній Бразилії: "Поки я ще не отримав виклик у національну команду, але відчуваю, що готовий до цього. За чемпіонатом України не так пильно стежать, але я продовжую наполегливо працювати і чекати свого шансу".

В поточному сезоні 25-річний плеймейкер провів 11 матчів за "гірників" в Прем'єр-лізі, записавши на свій рахунок 16 голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі