Лідери "Челсі" спровокували відставку Моуріньо - ЗМІ

Поділитися
Лідери "Челсі" спровокували відставку Моуріньо - ЗМІ Фабрегаса не влаштували методи роботи Моуріньо
Сеск Фабрегас і Еден Азар висловлювали бажання, щоб португальський тренер був звільнений.

Іспанський півзахисник Сеск Фабрегас і бельгійський вінгер Еден Азар стали основними ініціаторами звільнення Жозе Моуріньо.

З посиланням на знайоме з ситуацією джерело, NBC Sports повідомляє, що саме Фабрегас був головним опонентом Моуріньо і скаржився керівництву клубу на португальця: його вчинки і стиль роботи. Разом з Азаром іспанець висловлював бажання припинити співпрацю з португальським тренером, що не могло не вплинути на рішення власника клубу Романа Абрамовича - Фабрегас і Азар є найбільш високооплачуваними гравцями команди.

Також повідомляється, що в останні тижні Моуріньо був змушений боротися з напруженою ситуацією в роздягальні команди, яку спровокували невдалі результати команди.

Зокрема, за повідомленням The Times, гравці "Челсі" побилися за день до звільнення Моуріньо. За даними видання, інцидент стався після того, як Фабрегас зробив жорсткий підкат проти одного з гравців молодіжного складу, який також брав участь у тренуванні. Втрутитися в конфлікт довелося тренерському персоналу.

Читайте також: Моурінью не захотів повертатися в "Реал"

Нагадаємо, Моурінью був звільнений після провалу в англійській Прем'єр-лізі в осінній частині сезону - лондонці займають лише 16-е місце в чемпіонаті. Головним кандидатом на посаду нового головного тренера "Челсі" називають Гуса Хіддінка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі