Лідер захисту "Дніпра" пообіцяв не дати розігратися атаці "Наполі"

Поділитися
Лідер захисту "Дніпра" пообіцяв не дати розігратися атаці "Наполі" Дуглас в матчі з "Наполі" розраховує на себе і партнерів © football.ua
Один з кращих захисників ниненшней Ліги Європи бразилець Дуґлас спокійний перед важливим протистоянням з лідером італійського футболу.

Захисник "Дніпра" Дуґлас перед матчем 1/2 фіналу Ліги Європи проти "Наполі" повідав, що його партнери спокійні відповідальним перед протистоянням, а головне - розуміють, як не дати супернику проявити свої найкращі сторони.

За словами бразильця, особливу увагу необхідно приділяти не тільки аргентинського нападаючого Ґонсало Іґуаїну, а й іншим футболістам.

"Всі ми поділяємо між собою відповідальність за результати виступів команди. Перед завтрашнім матчем ми спокійні, і треба розуміти таку річ, що небезпека в "Наполі" походить не від одного Іґуаїна. Треба приділяти увагу і іншим гравцям команди", - цитує бразильця прес-служба дніпрян.

Нагадаємо, що у першому поєдинку в Неаполі, який завершився внічию 1:1, Іґуаїн хоч не забив гол, але мав чимало шансів, щоб змінити рахунок. Однак у підсумку, удача супроводжувала "Дніпру" і він привіз з виїзду задовільний результат.

Дуглас обіцяє не дати розігратися Іґуаїну в Києві на НСК "Олімпійський" 14 травня в 22:00.

"Тоді ми йому надавали занадто багато вільного простору, а йому багато не треба, щоб створювати небезпеку біля воріт суперників. Ми працювали протягом тижня над цим аспектом і постараємося в грі зробити так, щоб він отримував мало простору", - зазначив Дуглас.

Додамо, що для виходу у фінал "Дніпру" достатньо зіграти внічию 0:0 або здобути перемогу з будь-яким рахунком.

Дуглас вже п'ять у 2015 році потрапляв до символічної збірної тижня Ліги Європи, яку експерти УЄФА складають після кожного ігрового дня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі