Лідер молодіжної збірної України не чекає легкої гри проти Сенегалу

Поділитися
Лідер молодіжної збірної України не чекає легкої гри проти Сенегалу Коваленко забив вже п'ять м'ячів © shahta.org
Віктор Коваленко вважає, що українцям до снаги дійти до фіналу, але налаштовується на серйозну боротьбу.

10 червня молодіжна збірна України проведе поєдинок 1/8 плей-офф чемпіонату світу U-20 проти Сенегалу.

Віктор Коваленко, який на даний момент є кращим бомбардиром турніру (5 голів), в інтерв'ю "Сегодня" сказав, що команда після перемоги над США перебуває у відмінному настрої: "Відчули впевненість у своїх силах, розігралися... Головне тепер - зберегти цей настрій і в наступних іграх. Нам ще тільки належить розбирати гру сенегальців на теоретичному занятті. Бачили хіба що фрагменти їхніх ігор, в відеоогляді матчів ЧС по телевізору. Проте головний тренер сказав нам на тренуванні, що в африканців хороша команда і проти України буде битися. Подивимося ... ".

Також півзахисник збірної України та донецького "Шахтаря" підкреслив, що легкої прогулянки в плей-офф чекати не варто, але зазначив, що команді під силу дістатися до фіналу: "Може, це і прозвучить банально, але на таких турнірах всі б'ються до останнього. Ми теж далекі від думки, що когось пройдемо без особливого напрягу. Навпаки, налаштовуємося щоразу на важку гру. Тренери теж застерігають нас від недооцінки суперника. Але, думаю, нам цілком під силу дійти до фіналу. Ми всі цього дуже хочемо".

Нагадаємо, що в матчі проти США Коваленко зробив хет-трик, а збірна України оформила собі путівку в плей-офф з першого місця, вигравши на груповому етапі два матчі при одній нічиїй і не пропустивши жодного голу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі