Лідер "Евертона" нагадав динамівцям, що виграти після першого забитого гола неможливо

Поділитися
Лідер "Евертона" нагадав динамівцям, що виграти після першого забитого гола неможливо Лейтон Бейнс чекає нелегку гру для своєї команди © Everton FC
В українському чемпіонаті мало ігор, в яких йде боротьба до останніх секунд, вважає лідер суперника "Динамо" по Лізі Європи.

Лідер англійського "Евертона" Лейтон Бейнс вважає, що в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи проти київського "Динамо" українська команда чудово провела початок матчу, але незабаром, забивши гол, вимкнулася з боротьби.

Саме з цієї причини, "Евертон" і дотиснув суперника, перемігши 2:1, і відправився на київський матч в хорошому настрої.

"Без сумнівів, перші 20 хвилин на "Гудісон Парк" кияни провели відмінно, але здалося, що після пропущеного м'яча вони здалися. Можливо, в чемпіонаті України можна виграти гру після першого забитого голу, але в Англії таке ніколи не проходить. Ми переглянули матчів "Динамо" і здалося, що вони проводять тільки 3-4 важкі ігри в сезоні. Звичайно, я очікую, що поєдинок в Києві буде складатися для нас набагато складніше, ніж перший. Так завжди відбувається, нічого дивного", - цитує Бейнса dynamo.kiev.ua.

Бейнс пропустив матч у Ліверпулі через травми, проте в Києві буде готовий зіграти з перших хвилин. Також півзахисник додав, що напевно його команді буде важко діяти на не дуже хорошому газоні НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Евертон" відбудеться 19 березня о 20:00 на головній спортивній арені України.

Перед повторним поєдинком наставник "Динамо" Сергій Ребров заявив, що його футболісти знають, за рахунок чого можна обіграти суперника і домогтися потрібного результату.

"Вдома ми завжди повинні грати агресивно, тим більше в такій ситуації. Але при цьому потрібно уникати якихось навалов", - зазначив динамівський тренер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі